Velkommen til Tada

Tada – et kreativt reklamebyrå med base i Haugesund, avdelingskontor på Stord og kunder fra hele Norge. For dem skaper vi effektiv kommunikasjon og resultater verdt å feire! Vi jobber best med ambisiøse mål og et smil om munnen.

Kronisk utfordrerposisjon

Vi er blant Vestlandets største reklamebyråer, men i våre øyne er vi fremdeles utfordrerne fra Haugesund og gründerne som drømmer om å lykkes. Vi står fremdeles på som om hele vår videre eksistens hviler på det neste oppdraget, og vi har ingen planer om å skifte innstilling.

Blir kjent med hvordan vi jobber

Historien

Steinar Iversen har drevet reklamebyrå i Haugesund i en mannsalder. Sønnen Stian begynte tidlig i bransjen, og etter noen år i store Oslo-byråer, vendte han hjem for å sette kunnskapen ut i praksis i familiebedriften.

Kjetil og Kjetil (ingen av de heter Skogen) traff hverandre i Bergen, og startet senere Konvoi Haugesund. De kjøpte seg snart ut av Konvoi, startet Skogen Reklamebyrå og ble det friske, nye byrået i Haugesund.

Steinar og Stian og Kjetil og Kjetil fikk tidlig respekt for hverandre. De møttes stadig i anbud, og vant sånn cirka annenhver gang. Men tonen var alltid hyggelig. Veldig hyggelig, til konkurrenter å være.

Mye tid gikk imidlertid med til å prøve å slå den andre i diverse anbud, og mye godt arbeid forble upublisert. Det konseptet som tapte, ble som regel begravet. Sånn er det med skreddersydde ting, de passer perfekt til sitt formål, men har begrenset gjenbruksverdi.

Så konkurrentene slo seg sammen til Iversen Skogen. Det var tross alt andre aktører å konkurrere mot, så driven ble bevart. Plutselig var de et byrå med tosifret antall ansatte, og noen år senere var størrelsen doblet igjen.

Årene siden fusjonen i 2014 har vært et eventyr. Med nytt blod, friskt mot, kunder fra hele landet og en tydelig digitaliseringsstrategi har vi nå virkelig skapt oss et navn.

Og det navnet er Tada.

Kontakt oss

Alltid på utkikk etter ny kompetanse til Tada

Hvorfor jobbe i Tada? Fordi du vil bryne deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative reklamebyråer.

Du vil bli med på nyskapende satsninger med ambisiøse kunder, og bli en del av et byrå bestående av dyktige og engasjerte med­arbeidere som brenner for resultater og verdiskapning. Du ønsker gode lønnsbetingelser og velferdsordninger, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særdeles hyggelige kollegaer.

Send gjerne en e-post til hei@tada.no med noen ord og gjerne en CV.

Gå til ledige stillinger