På årets første vårdag har vi gleden av å presentere en ny blomst i Tada-buketten. Daniel Karlsen har nemlig sin første arbeidsdag som digital markedsfører og rådgiver hos oss 💐

Daniel er 31 år, er født og oppvokst i Haugesund og kommer inn dørene med en allsidig og spennende bakgrunn – som tidligere stillasmontør og klatrer i Nordsjøen, musiker og skater og med en stor porsjon god erfaring med digital markedsføring gjennom egen gründervirksomhet.

– Med en skapertrang og naturlig lidenskap for havet som Haugesunder, er jeg medgründer og daglig leder av det norske klokkemerket Bølgene. Som en hyllest til Norskekystens perler, inngraverer vi fyrtårn på baksiden av klokkene. 

Bølgene donerer også fem prosent av overskuddet til veldedige organisasjoner som ivaretar maritimt miljø og kystkultur, i nærheten til de ulike modellenes aktuelle fyrtårn. 

– I dette prosjektet har jeg virkelig fått utfordret mine kunnskaper rundt filosofien om hvordan man bygger en merkevare på en effektiv måte.

Den følelsen i Vangen

Daniel er for mange et kjent ansikt, særlig om du har vandret i lokale miljøer tilknyttet musikk, skating eller festival. Vår nye digitale markedsfører og rådgiver har vært labelmanager i Psychosocial Management & Records i 11 år, hvor han har vært involvert i mange spennende prosjekter og utgivelser. 

31-åringen har også vært frivillighetskoordinator i Den Festivalen i Vangen.

– Det er muligens det mest gøyale vervet jeg noensinne har hatt. Å se alle de glade ansiktene, både blant de som var involvert i selve festivalarbeidet og blant publikum, uansett vær, ga meg gåsehud. Jeg er nok over gjennomsnittet interessert og glad i musikk, spesielt i musikk fra 70-tallet. 

Med ulike lederverv, tidligere arbeid og tilegnet kunnskap er Daniel godt rigget for å utarbeide god strategier og skape tydelig kommunikasjon for våre mange kunder.

Daniel Karlsen - vegg
Alle foto: Haakon Nordvik

– Innsikt, merkevarebygging og erfaringsoverføring vil være mine hovederfaringer når jeg nå starter i Tada. Mest ser jeg frem til å jobbe i team og lære av alle de dyktige og kreative personene i byrået. 

Lesing, mekking og teaking

Med mange pågående og kommende prosjekter, venter det spennende arbeidsoppgaver og utfordringer for den nyeste blomsten i buketten vår. Men Daniel skal selvsagt få litt fritid også. 

– Og hva foretrekker du å gjøre når du ikke jobber?   

– Interessen for samfunnsvitenskapelige bøker har økt de siste årene, og å nyte musikk i form av vinyl er foretrukket. Småbarnslivet gir meg veldig mye, og i garasjen har jeg alltid noen prosjekter på gang, alt fra motorsykkel, gamle tråsykler og teakmøbler.

Vi ønsker Daniel hjertelig velkommen til Tada! 🎉🤘🏻👨🏽‍💻