Med ansettelsen av en hjemflytter og en svensk stordabu dobler vi nå antallet ansatte ved vårt avdelingskontor på Stord. 

Stord Hotell, NCE Maritime CleanTech, Salt Ship Design, Brilleriet og mikrobruseriet Vaagavatn er bare noen av mange kunder som det siste halvannet året har funnet veien til lokalene våre i Kunnskapshuset på Stord .

Siden vi åpnet dørene i august 2020 har oppdragene vært spennende, givende og mange. Såpass mange at Anne og Ingrid nå måtte få på plass en prosjektleder for å samle trådene.

Prosjektlederens navn er Mari Pedersen Totland, som var én av hele 30 som søkte på stillingen.

Master og bachelor i bagasjen

Bømlingen returnerer til Sunnhordland etter 11 år, og med på flyttelasset har hun en bachelor i markedsføring og ledelse samt en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi fra BI. 

– Jeg er veldig klar for å flytte hjem igjen nå. Under korona pandemien har jeg tilbrakt mye tid på Bømlo på hjemmekontor, og følelsen av at det er riktig å flytte hjem har kommet gradvis de siste to årene. Jeg har mye familie og et stort nettverk av venner på Bømlo, og jeg gleder meg til å tilbringe mer tid med de. 

De siste årene har Mari arbeidet som konsulent i IT- og konsulentselskapet Experis i Oslo, hvor hun blant annet i en lengre periode var utleid til Utdanningsdirektoratet og bidro i utviklingen av digitale verktøy som i dag benyttes av elever og lærere over hele landet.

– Først og fremst gleder jeg meg til å bli kjent med nye kollegaer og kunder, og tre inn i en bransje som er litt annerledes enn den jeg er i i dag. Jeg har troen på at vi fra Stord kontoret kan skape verdier for både eksisterende og nye kunder lokalt på Stord og i regionen via tette og gode samarbeid. 

Mari starter som prosjektleder hos oss 1. juni. 

Calle, Ingrid, Mari og Anne
STORD-GJENGEN: Calle, Ingrid, Mari og Anne.
Foto: Haakon Nordvik

Fra Hjärtat til rette staden

Calle Gundersen har på sin side allerede startet i stillingen som UI-designer hos oss. Svensken flyttet til Stord sammen med sin samboer for rundt et år siden. Før den tid jobbet han i reklamebyrået Hjärtat i Åre samt som in-house designer i flere større svenske virksomheter. 

– Jeg tror Tada er den perfekte arbeidsplassen på Vestlandet for en kreativ person. Byrået er stort nok til å få store, spennende prosjekter, og lite nok til at man føler seg som en viktig del av troppen.

– Hva er dine styrker som UI-designer?

– Jeg tror mine største styrker er at jeg har god forståelse for typografi og basic design. Og at jeg er veldig oppdatert på de seneste designtrendene. Graphic design IS my passion. 

– Du ble nettopp far for første gang. Du har nettopp startet i ny jobb og fått deg ny kollegial familie. Mye nytt skjer rundt deg for tiden, så hvordan har du det akkurat nå?

– Ja, livet er blitt snudd på hodet. Men når lille Ted smiler mot meg idet jeg kommer hjem fra jobb, glemmer jeg alle de søvnløse nettene. Og Tada-familien har tatt i mot meg med åpne armer og fått meg til å føle meg akkurat slik Ted føler seg når mammaen omfavner ham.

Storfornøyd sjef

Med Mari og Calle på plass på Stord er vi oppe i totalt 26 ansatte. Kjetil Hetlevik Johansen er partner og daglig leder for den store gjengen, og han er som alle oss andre storfornøyd med våre to seneste signeringer. 

– Det har vært veldig kjekt å oppleve den gode velkomsten vi har fått på Stord og i Sunnhordland. Nå komplimenterer vi Anne og Ingrid med to dyktige personer innen andre fagfelt og med annen kompetanse, noe som gjør at vi kan tilby enda flere og bedre kommunikasjonsløsninger til nye og eksisterende kunder i denne spennende regionen.

Velkommen til oss, Mari og Calle!