Google Ads

Google Ads

Ikke overlat klikk og treff til tilfeldighetene! Få dine annonser vist når potensielle kunder søker på det du tilbyr. Google Ads gir deg resultatene du trenger, med budsjettet du er villig til å bruke.

Om Google Ads

Planlegger du å løfte din digitale markedsføring med Google Ads? Bra – du har allerede kommet langt. Det mange grunner til at dette er smart. Kort oppsummert er markedsføring med Google Ads:

  • Effektivt
  • Oversiktlig
  • Treffsikkert
  • Skalerbart

Med riktig oppsett, vil dette verktøyet gi deg og din bedrift mer trafikk på nettsiden, varmere leads/kjøpsklare kunder og mer engasjement fra både eksisterende og potensielle kunder. Din Google Ads-konto kan på egenhånd fungere utmerket som en inngang for den trafikken du ønsker inn på dine nettsider. Plattformen tilbyr kontinuerlig og skalerbar trafikk av kunder på jakt etter nettopp det du tilbyr. Google Ads er også veldig effektivt i kombinasjon med kampanjer i andre medier der neste steg for kjøper er å søke etter informasjon om et produkt eller en tjeneste. Da gjelder det å være synlig i Google-søket, noe du garantert blir med en veldrevet Google Ads-konto.

Vår metode i Google Ads

Google Ads er lett å lære, men vanskelig å mestre. Vi begynte med søkemotormarkedsføring i 2015, og har siden den gang tilegnet oss verdifull kunnskap og erfaring som vi mer enn gjerne stiller til din disposisjon. Våre performance-markedsførere vet hva som skal til for å virkelig skape verdi med verktøyet. Vi kan hjelpe alle bedrifter til å bli bedre, alt fra fra små foretak med null erfaring til store firmaer med god grunnleggende kjennskap til digitalannonsering. Innen søkemotormarkedsføring, er det alltid mulig å bli bedre. Det viktigste er å legge ned innsatsen som kreves.

I Tada er kvaliteten på Google Ads-kontoen i sentrum. Grundig analyse av kunde, konkurrenter, søkeord og landingsside gir økt treffsikkerhet og lavere pris per klikk på din annonse. Annonsene skal kommunisere ditt budskap på den mest effektive måten, du skal treffe rett mottaker til rett tid. Vi i Tada kan selvsagt også hjelpe deg med å finne det perfekte budskapet til dine annonser – det er i møtepunktet mellom det analytiske og kreative vi liker oss aller best.

Kjenner du deg igjen i et av disse scenariene?

  1. Jeg har ikke kommet i gang enda, men har lyst til å se hva Google Ads kan gjøre for min bedrift
  2. Jeg har en konto stående som ikke brukes lenger
  3. Jeg har en konto som som brukes, men som ikke presterer sånn som jeg vil

Hvis «ja», kontakt oss for en helt uforpliktende prat om hva Google Ads kan gjøre for deg og din bedrift.

Håvard Aa. Strønstad

+47 928 89 302

Max Sverdrup Nygren

+47 918 12 937