nettside

Nettside

Tada leverer skreddersydde nettsider som er utviklet og programmert fra bunnen av. Når vi lager en unik nettside for en kunde har vi fullt fokus på brukeropplevelse, universell utforming og redaksjonell brukervennlighet.

Hvorfor ny nettside?

  1. En nettside skal være den absolutt viktigste kanalen mot deres nye kunder.
  2. Den skal fungere som utvidet salgsperson, med verktøy og aksjoner for ønsket handling.
  3. Den skal kontinuerlig gi dere viktig informasjon om deres kunders etterspørsel, søk og oppførsel, men også aktivitet og konvertering mot annonsering.
  4. De besøkende forventer gode nettsider som er ryddige og som enkelt formidler det de søker.
struktur

Struktur

Brukeropplevelse, enkel navigering og økt konvertering bør stå som første prioritet. Med dette i tankene setter vi strukturen ut ifra hvordan brukerne beveger seg på dagens sider, og andre eksterne brukertrender.

design

Design

Designet vil ofte følge bedriftens profilmanual, med en modernisering i bruk av visuelle elementer og språk, og settes opp etter definerte brukeroppgaver og strategiske mål. Vi designer direkte i prototypeverktøy for å sikre effektiv kommunikasjon mellom oss og dere samt effektive og konkrete korrekturrunder.

utvikling

Utvikling

Deres nye nettsider vil utvikles i Wordpress eller Craft – plattformer med redaksjonell brukervennlighet hva gjelder både fylling av innhold og vedlikehold av SEO. Nettsiden skreddersys til deres nye design og ønskede funksjoner. Både design og utvikling leveres etter forskrift om universell utforming (WCAG-standarden).

Innhold

Mye av innholdet på den nye nettsiden kan ofte hentes fra dagens nettsted, men vi anbefaler som regel å la våre rådgivere se på strukturen og våre journalister se på språket (tone of voice). Ved behov anbefaler vi å supplere med tjenester fra våre dyktige underleverandører av for eksempel foto, film og 3D. Vi kan prise inn fylling av nettsidene for dere, men dere kan også velge å gjøre dette arbeidet selv etter opplæring i den nye plattformen.

SEO

Søkemotoroptimalisering sikrer at de nye nettsidene blir organisk sterke og synlig i søkemotorene. Søkeordsanalysen fra forprosjektet danner grunnlag for URL-struktur, supplering av undersider og tekstinnhold, samt teknisk fylling av metadata. Vi anbefaler å arbeide med SEO samtidig med fylling av innhold.

Sporing

Vi setter opp Google Analytics for å følge med på trafikken og atferden til brukerne på nettsidene og for å spore aksjoner opp mot nettstedets viktigste konverteringer. Ved behov justeres sidene etter denne informasjonen. Vi setter opp et skreddersydd dashboard hvor dere selv kan følge med deres digitale utvikling og tilstedeværelse. Vi anbefaler også å installere Facebook Pixel for videre annonseringsmuligheter.

Digital markedsføring

Små og store nettsider

For kunder som har behov for helt enkle nettsider som ikke er laget fra bunnen av, har vi også gode løsninger i alle størrelser og priskategorier.

For å vite hvilket nettsider du har behov for, ønsker vi alltid å ha et møte med kunden hvor vi lærer om kundens nåværende og fremtidige behov. Samtidig vil vi forklare og diskutere de ulike løsningene og hvordan de kan tilpasses på mest optimal måte for deg.