Kjetil H. Johansen, Maria Worre, Stian Iversen, Andreas Mokleiv og Gunhild Andersson

Nå skjer det mye i Tada – ny og utvidet ledelse, 10 nye ansatte samt nye rekrutteringsrunder. Les om alt her! 

Stor vekst og spennende dager i Haraldsgata 159: Bare i løpet av pandemien har vi ansatt 10 nye, de aller fleste det siste året. Nå skal det ansettes enda flere, i tillegg til at en helt ny ledergruppe er på plass.

– For å imøtegå den høye aktiviteten vi opplever, har vi i løpet av pandemien ansatt totalt 10 nye. De fleste av våre kunder opplever solid vekst og hele Haugalandet bruser, slik at våre tjenester og fagområder trengs enda mer. Og slik det ser ut nå, blir det ikke mindre aktivitet fremover. I nær fremtid er det derfor svært aktuelt å ansette enda flere, røper Stian Iversen, påtroppende byråleder.

Ny ledelse – «gamle» fjes

Nå er også ledergruppen utvidet og justert, med nye – men likevel godt kjente – Tada-ansikter. 

Andreas Mokleiv (leder kundeopplevelser), Gunhild Andersson (COO/rådgiver) og Maria Worre (leder strategi og utvikling) blir en del av lederteamet, mens Stian Iversen altså blir ny byråleder.

– Jeg gleder meg til å få inn tre dyktige kolleger til i ledergruppen. De er en viktig del av byråets DNA, med sin lange fartstid, brede kompetanse og positive energi, sier Iversen om det nye lederteamet.

Kjetil Hetlevik Johansen går over i rollen som styreleder og skal fremover ha økt innsats i Superclub – den lokale fotballspill-start up’en.

– Byrået er i kontinuerlig utvikling, og vi gjør nå endringer i ledelsen for å tilføre ny kompetanse, bedre struktur og for å levere høyere kvalitet til våre kunder. Med 25 ansatte er vi nå et av Vestlandets største kommunikasjonsmiljøer, forteller Hetlevik Johansen.

De fleste nyansatte er allerede på plass og godt i gang med sine oppgaver. Ny prosjektleder ankommer Stord-kontoret 1. juni. Det vil videre lyses ut nye stillinger i flere av Tadas avdelinger fortløpende – følg gjerne med på tada.no/ledige-stillinger/ og vår Facebook-side.

Sertifisert som Miljøfyrtårn

Vi kan melde om gode tider og travle dager også på vårt avdelingskontor på Stord.

– En dobling av antall ansatte er snart et faktum, og også her har vi mange spennende satsinger. Det syder på hele Vestlandet, og vi opplever vekst i nesten alle bransjene vi er tilstede i, sier Hetlevik Johansen.

Miljøfyrtårn-tildeling – ordfører Arne-Christian Mohn og Andreas Mokleiv

Tada tar bærekraft på alvor, og har det siste halvåret vært gjennom en strategiprosess som innbefattet miljøfyrtårn-sertifisering. Sertifiseringen på at Tada nå er Miljøfyrtårn ble nylig overrakt av ordfører Arne-Christian Mohn.