Gassco – Ikke rør!

november 2020

Tiden vi nå er inne i har fått oss alle til å tenke nytt. Vi gjør ting annerledes – og Gassco er ingen unntak. De har i alle år sett muligheter og tenkt nytt. Det gjorde de også med årets julebord, som ble holdt digitalt. Vi fikk i oppdrag å lage invitasjonen til de ansatte – en invitasjon i form av et dekorert rør fylt med informasjon, juleknask og aktiviteter. Jobben løste vi sammen med Gassco og flere gode lokale leverandører: Argus Profil as, Tonjer Skilt & Dekor og HBO Nova Print As.

Se flere av våre utførte arbeider

Gassco - Ikke rør

Bygget nytt for Berge Sag

oktober 2020

Bolig- og hytteleverandøren Berge Sag har bygget og fornyet i over 100 år. Nå var det deres tur til å få bygget og fornyet sine nettsider – et arbeid utført av oss i Tada.

Gode brukeropplevelser og praktiske løsninger – slik løste vi oppdraget.

Se de nye nettsidene til Berge Sag

Bereg Sag - ny nettside

11 Gullsild til Tada

september 2020

Den digitale prisutdelingen i den regionale byråkonkurransen Gullsild ble avsluttet på Markedsføringsdagen torsdag 24. september. Fasiten sier at 11 av 15 mulige Gullsild ble tildelt arbeider utført av oss i Tada, inkludert den gjeveste prisen av dem alle – Grand Prix.

Vi takker overveldet og jublende for gull i kategoriene:

Grand Prix: Superclub
Digital kommunikasjon: Himla Banktjenester for Fana Sparebank
Nettside: Urbanhus 
Redaksjonell design: Prospekt for Ostunet
Kampanje: Superclub 
Håndverk: Prospekt for Ostunet
Markedsstunt: Bilkast for Kystbussen
Åpen klasse – grafisk: Design for Superclub
Åpen klasse – digital: Nettside for De Bergenske 
Tekst: Himla Banktjenester for Fana SparebankJuryens «Lausunge»: Safety Thirst for SubseaPartner

Gratulerer til alle våre kjære og prisvinnende kunder. At arbeidene våre skaper gode resultater og treffer kundenes målgrupper er åpenbart det viktigste for oss, men at arbeidene i tillegg blir tildelt priser er selvsagt ekstra stas. 

Vi gratulerer også de andre Gullsild-vinnerne, og sender en stor takk til årets Gullsild-jury. ❤️🎉

11 Gullsild til Tada

Vi åpner Stord-kontor

august 2020

Tada åpner Stord-kontor: 17. august åpner vi nytt kontor i Kunnskapshuset på Stord. Avdelingen skal drives av de dyktige stordabuene Anne Lillebø Gjerstad og nyansatte Ingrid Rommetveit. Ta turen innom lokalet som vil være fylt til taket av kreativ skaperglede.

Les mer om vår nyetablering både i Haugesunds Avis, Sunnhordland og i en lengre sak her på våre egne nettsider.

Tada åpner Stord-kontor

Nye nettsider til Solstad

mai 2020

8. mai seilte den gledelige nyheten i land om at en refinansieringsavtale var på plass for Solstad Offshore. Rundt samme tid kunne shippinggiganten også slippe sine nye nettsider ut fra dokk, utformet og utviklet av oss i Tada. Nettsidene har mange funksjoner, som synliggjør den fremoverlente kulturen blant de nesten 4.000 Solstad-ansatte, rederiets kompetanse og selskapets moderne og bærekraftige flåte med over 120 skip. 

Legg gjerne til kai på Solstads Instagram-profil og se film om de nye nettsidene. Vi takker for oppdraget, med ønske om en fremtid med mye medvind.

Se flere arbeider fra Tada

Nye nettsider for Solstad

Hovedplakat for Den norske filmfestivalen

april 2020

Sensommerens etterlengtede lysglimt er en gjenganger i byen vår og heter Den norske filmfestivalen. Også i år har Tada laget festivalens hovedplakat hvor grunnideen er lysets reise og bevegelse. Hovedformen er en forenkling av lyskjeglen i festivalens logo mens fargen gjenspeiler varmen og den gode følelsen det gir å se film.

Tusen takk for oppdraget, Den norske filmfestivalen i Haugesund! Vi gleder oss til festival 14. – 21. august og et fortsatt godt samarbeid 🎉

Se flere av våre arbeider

Hovedplakat for Den norske filmfestivalen 2020