Store og spennende kunder til Tada

desember 2019

Etter anbuds­konkurranser med både regionale og nasjonale tung­vektere de siste ukene, er det veldig stas å melde at Tada har vunnet: 

  • Rammeavtale kommunikasjons­tjenester for Helse Fonna
  • Ny kommunikasjons­plattform og nettside for Solstad Offshore ASA
  • Ny rammeavtale med Haugaland Kraft rundt deres digitale takt­skifte, som en videre­føring av våre levering av hkraft.no og hkraft.no/solkraft, som du kan lese mer om her.

Både Solstad og Helse Fonna er nye bekjentskap for oss. Begge selskapene er to av de største arbeids­plassene på Haugalandet med ca. 4.000 ansatte hver. Vi takker ydmykt og stolt for tilliten, og ser frem til å produsere og levere for tre av regionens store og viktige aktører.

Helse Fonna valgte Tada

Superclub til­gjengelig for forhånds­bestilling

desember 2019

Brettspillet Superclub ble en kjempesuksess på Kickstarter da det 1. november ble finansiert på under én time. Nå er spillet tilgjengelig for forhåndsbestilling på egen nettside – superclubgame.com. Holder du til på Haugalandet, får du et kult og varmende Superclub-skjerf med på kjøpet om du er blant de 200 første som forhåndsbestiller spillet på nett.

Har du bestilt Superclub i julegave, kan du komme innom Tada på mandag 23. desember mellom kl. 9.00 og 15.00 og hente et flott gavekort som du kan gi på julaften. Som et bevis på at vedkommende får Superclub når det er klart i fysisk format juni 2020.

Superclub på nett

Himla hyggelig kunde

desember 2019

De siste månedene har vi blitt kjent med noen veldig hyggelige mennesker hos Fana Sparebank på Nesttun, like utenfor Bergen. For dem utarbeider vi blant annet Himla Bank – en helt ny nasjonal banksatsing. Samtidig utvikler vi også andre spennende konsepter for Himla Eiendom, Fana Sparebank og Fana Sparebank Eiendom. Dette betyr at Tada, i tillegg til blant annet Friele Foods, De Bergenske og Jæger Automobil, har fått til bords enda en ambisiøs og frisk kunde fra bergensområdet. 

Himla hyggelig kunde

Nytt år, ny mann, nye markeder

desember 2019

2020 begynner med et brak for Tada. Vi har gleden av å melde at Martin Fauskanger begynner hos oss 2. januar.

Fauskanger (33) bor i Haugesund og har bakgrunn som finansrådgiver, gründer/daglig leder i Macron Norge (Skandinaviske Sportsimport). Han vil gå inn i en nyopprettet stilling som salgs- og markedsutvikler i Tada.

– Vi er strålende fornøyd med å få Martin med på laget. Han er ikke et ukjent blad for oss, og det han har fått til med Macron er veldig imponerende! Martin er driftig og positiv av natur, og jeg er sikker på at han vil gli sømløst inn i vårt gode miljø. Han vil utfordre oss til å bli enda bedre på mange fronter, sier daglig leder i Tada, Kjetil Hetlevik Johansen.

Rederiarkivene

november 2019

Rederiarkivene, et samarbeidsprosjekt mellom Haugesund folkebibliotek og byarkivet i Haugesund kommune, åpnet lørdag 16. november i det nyrenoverte biblioteket. Arkivene har stor historisk verdi for byen og regionen, og gir et levende bilde på hvordan livet på sjøen var. Vi i Tada takker og er veldig stolte over at vi fikk tildelt oppgaven med å lage visuell profil og andre profilbærere. 

rederiarkivene

Priser til Tada på Tou

november 2019

Fredag 15. november høstet Tada medaljer, heder og ære under design- og reklamekonkurransen Sterk Reklame på Tou Scene i Stavanger. Gratulerer til våre gode kunder Odd Hansen, Urbanhus og Ifocus!
🥇OddAdvisor | Grafisk design, digitale flater – Odd Hansen
🥈Stillingsannonse | Print – Urbanhus
🥉OddAdvisor | Kampanje – Odd Hansen
🎉 Diplom: Nettsted | Grafisk design, digitale flater – Urbanhus
🎉 Diplom: Ta farvel med brillene dine | Print – Ifocus

Tada sterk reklame