Nye nettsider til Solstad

mai 2020

8. mai seilte den gledelige nyheten i land om at en refinansieringsavtale var på plass for Solstad Offshore. Rundt samme tid kunne shippinggiganten også slippe sine nye nettsider ut fra dokk, utformet og utviklet av oss i Tada. Nettsidene har mange funksjoner, som synliggjør den fremoverlente kulturen blant de nesten 4.000 Solstad-ansatte, rederiets kompetanse og selskapets moderne og bærekraftige flåte med over 120 skip. 

Legg gjerne til kai på Solstads Instagram-profil og se film om de nye nettsidene. Vi takker for oppdraget, med ønske om en fremtid med mye medvind.

Nye nettsider for Solstad

Hovedplakat for Den norske filmfestivalen

april 2020

Sensommerens etterlengtede lysglimt er en gjenganger i byen vår og heter Den norske filmfestivalen. Også i år har Tada laget festivalens hovedplakat hvor grunnideen er lysets reise og bevegelse. Hovedformen er en forenkling av lyskjeglen i festivalens logo mens fargen gjenspeiler varmen og den gode følelsen det gir å se film.

Tusen takk for oppdraget, Den norske filmfestivalen i Haugesund! Vi gleder oss til festival 14. – 21. august og et fortsatt godt samarbeid 🎉

Hovedplakat for Den norske filmfestivalen 2020

Vi er her

mars 2020
Corona-tiltak i Tada

Michelin⭐️ til BARE

februar 2020

Klart det gourmet en del tid og ressurser når du skal ta en restaurant fra randen av konkurs til Norgestoppen på et par år. Klart det er en (kulina)risk. Klart det å ta rollen som (g)astronaut og sikte mot stjernene krever mye. Men når du endelig kan invitere til Michelin-dekket bord, er alt verdt det.

Vi bøyer oss i stjernestøvet for vår gode kunde De Bergenske og den utrolig dyktige gjengen på BARE Restaurant. Gratulerer så mye med Bergens aller første Michelin-stjerne til BARE-gründerne Øystein Ellingsen (t.v.) og Morten Tungesvik, kjøkkensjef Kristian Bretten Vangen og soussjef Martin Viken.
⭐️

BARE med stjerne

100 salg i Smedasundet 1

januar 2020

I forrige uke bikket Odd Hansen 100 solgte leiligheter i Smedasundet 1. Det betyr at 80 prosent av leilighetene som er lagt ut for salg i dette flotte boligprosjektet nå er solgt. Vi gratulerer vår gode kunde Odd Hansen med milepælen og ser frem til å bidra med god markedsføring og kommunikasjon også rundt salget av de resterende enhetene langs sjøkanten. 

Smedasundet 1 i 100

Store og spennende kunder til Tada

desember 2019

Etter anbuds­konkurranser med både regionale og nasjonale tung­vektere de siste ukene, er det veldig stas å melde at Tada har vunnet: 

  • Rammeavtale kommunikasjons­tjenester for Helse Fonna
  • Ny kommunikasjons­plattform og nettside for Solstad Offshore ASA
  • Ny rammeavtale med Haugaland Kraft rundt deres digitale takt­skifte, som en videre­føring av våre levering av hkraft.no og hkraft.no/solkraft, som du kan lese mer om her.

Både Solstad og Helse Fonna er nye bekjentskap for oss. Begge selskapene er to av de største arbeids­plassene på Haugalandet med ca. 4.000 ansatte hver. Vi takker ydmykt og stolt for tilliten, og ser frem til å produsere og levere for tre av regionens store og viktige aktører.

Helse Fonna valgte Tada