Vi er her

mars 2020
Corona-tiltak i Tada

Michelin⭐️ til BARE

februar 2020

Klart det gourmet en del tid og ressurser når du skal ta en restaurant fra randen av konkurs til Norgestoppen på et par år. Klart det er en (kulina)risk. Klart det å ta rollen som (g)astronaut og sikte mot stjernene krever mye. Men når du endelig kan invitere til Michelin-dekket bord, er alt verdt det.

Vi bøyer oss i stjernestøvet for vår gode kunde De Bergenske og den utrolig dyktige gjengen på BARE Restaurant. Gratulerer så mye med Bergens aller første Michelin-stjerne til BARE-gründerne Øystein Ellingsen (t.v.) og Morten Tungesvik, kjøkkensjef Kristian Bretten Vangen og soussjef Martin Viken.
⭐️

BARE med stjerne

100 salg i Smedasundet 1

januar 2020

I forrige uke bikket Odd Hansen 100 solgte leiligheter i Smedasundet 1. Det betyr at 80 prosent av leilighetene som er lagt ut for salg i dette flotte boligprosjektet nå er solgt. Vi gratulerer vår gode kunde Odd Hansen med milepælen og ser frem til å bidra med god markedsføring og kommunikasjon også rundt salget av de resterende enhetene langs sjøkanten. 

Smedasundet 1 i 100

Store og spennende kunder til Tada

desember 2019

Etter anbuds­konkurranser med både regionale og nasjonale tung­vektere de siste ukene, er det veldig stas å melde at Tada har vunnet: 

  • Rammeavtale kommunikasjons­tjenester for Helse Fonna
  • Ny kommunikasjons­plattform og nettside for Solstad Offshore ASA
  • Ny rammeavtale med Haugaland Kraft rundt deres digitale takt­skifte, som en videre­føring av våre levering av hkraft.no og hkraft.no/solkraft, som du kan lese mer om her.

Både Solstad og Helse Fonna er nye bekjentskap for oss. Begge selskapene er to av de største arbeids­plassene på Haugalandet med ca. 4.000 ansatte hver. Vi takker ydmykt og stolt for tilliten, og ser frem til å produsere og levere for tre av regionens store og viktige aktører.

Helse Fonna valgte Tada

Superclub til­gjengelig for forhånds­bestilling

desember 2019

Brettspillet Superclub ble en kjempesuksess på Kickstarter da det 1. november ble finansiert på under én time. Nå er spillet tilgjengelig for forhåndsbestilling på egen nettside – superclubgame.com. Holder du til på Haugalandet, får du et kult og varmende Superclub-skjerf med på kjøpet om du er blant de 200 første som forhåndsbestiller spillet på nett.

Har du bestilt Superclub i julegave, kan du komme innom Tada på mandag 23. desember mellom kl. 9.00 og 15.00 og hente et flott gavekort som du kan gi på julaften. Som et bevis på at vedkommende får Superclub når det er klart i fysisk format juni 2020.

Superclub på nett

Himla hyggelig kunde

desember 2019

De siste månedene har vi blitt kjent med noen veldig hyggelige mennesker hos Fana Sparebank på Nesttun, like utenfor Bergen. For dem utarbeider vi blant annet Himla – en helt ny nasjonal banksatsing. Samtidig utvikler vi også andre spennende konsepter for Himla Eiendomsmegling, Fana Sparebank og Fana Sparebank Eiendom. Dette betyr at Tada, i tillegg til blant annet Friele Foods, De Bergenske og Jæger Automobil, har fått til bords enda en ambisiøs og frisk kunde fra bergensområdet. 

Himla hyggelig kunde