Vi utvider med ny utvikler

november 2021

Mandag 1. november hadde vi gleden av å ønske Joakim Solbak velkommen til hans første arbeidsdag hos oss i Tada. Joakim fullførte nylig programmet for frontend-utvikling hos Noroff, og skal inn i vår digitalavdeling som vår nye webutvikler. Bli bedre kjent med Joakim her.

Joakim Solbak

Spennende første år på Stord

oktober 2021

Tada har nå hatt Stord-kontor i litt over et år. I løpet av disse månedene har vi blitt kjent med mange interessante og lokale virksomheter. Vi har også fått øynene opp for mye av det spennende som skjer i næringslivet og mellom menneske i denne flotte regionen. Les mer og se mange av våre stordiske arbeider.

Stord-kontor anne

iOS 15 – slik forandres e-postmarkedsføring

september 2021

Apple har sluppet programvareoppdateringen iOS 15. Alle som benytter seg av e-postmarkedsføring vil nå motta langt mindre informasjon om sine mottakere. Vi i Tada har sett nærmere på hvilke grep du bør gjøre for at e-postmarkedsføring fremdeles skal være en av dine mest effektive markedsføringskanaler. Les mer om grepene du nå bør ta.

iOS 15

Jon Oscar Handeland til Tada

juni 2021

Det er med brask og bram vi i dag kan dele nyheten om at Jon Oscar Handeland starter som AD/tekstforfatter hos oss i Tada innen kort tid. 

Jon Oscar har ei merittliste like lang som et hendelsesrikt og gledelig år. Han har blant mye bachelor i Filmvitenskap og Digitale Medier, i flere år jobbet og stått bak flere flotte og verdiskapende arbeider hos våre bransjekolleger i Skarpsinn og de to siste årene bidratt med kreativitet og kløkt hos byråer både regionalt og i Stavanger-området som frilanser. 

Med vår stadig økende mengde lokale og nasjonale oppdrag, ser vi med stor glede frem til Jon Oscar kan bidra på mange av våre store, mindre og høyst ulike prosjekter. Og oddsen er lav for at dét blir fra om med neste uke.

Velkommen til gards! 🎉   

Jon Oscar Handeland

Morten på praksisbesøk

mai 2021

Morten Aleksander Lervik studerer visuell kommunikasjon i Bergen på andre året. I hele mai skal han være på praksisbesøk hos oss i Tada. Den første uken har Morten fått bryne seg på en søt liten case. Skal han oppsummere de første dagene i Haraldsgata 159 med ett ord, blir det: fargerikt.    

Praksisbesøk av Morten

Velkommen, Anna Margret!

april 2021

Det er med stor glede at vi endelig kan slippe nyheten om at Anna Margret Olafsdottir starter som prosjektleder i Tada mandag 10. mai!

Med Anna får vi en faglig dyktig og erfaren medarbeider som kan spille på mange ulike kreative og administrative strenger.

Anna utdannet seg til å bli mediegrafiker ved Roskilde Tekniske skole. I tillegg har hun studert grafisk design i Kristiansand, markedsføring og -analyse på Island og markedsføring i sosiale medier i Bergen. Hun har også sjelden lang og bred erfaring fra markedsføringsbransjen både lokalt og nasjonalt. blant annet som Visual Merchandiser i Hennes & Mauritz i Bergen og grafisk kommunikasjonsleder i IKEA Sørlandet.

Siden 2018 og frem til i dag har Anna vært daglig leder og designer hos våre bransjekolleger i DHR Saga reklamebyrå. Vår kommende prosjektleder er også tidligere landslagsutøver i både friidrett og fitness.

– Jeg ser frem til nye og gode samspill. Å arbeide sammen med mange nye kolleger i et stort byrå. Det skal bli kjekt med nye oppgaver i en hverdag som nok blir ganske annerledes enn den jeg er vant med. Jeg gleder meg egentlig til alt ved å starte i Tada.

Hjertelig velkommen til oss, Anna Margret!

Anna Margret