Farvel, Ingrid

februar 2021

I dag 18. februar er det tårer og snufsing i hver en krok hos oss i Tada. Etter 2,5 år skilles våre veier med fabelaktige Ingrid Bertelsen, som nå blir heltidssiddis med jobb i en spennende og ambisiøs start-up i Stavanger. Takk for alle faglige, sosiale og kreative krumspring, du vil bli inderlig savnet! 💔 😢

Ingrid Bertelsen

Velkommen, Mathilde

januar 2021

Mandag 4. januar hadde vi gleden av å ønske ny prosjektleder velkommen til gards. 24 år unge Mathilde Melkevik uteksaminerte fra BI i Bergen i fjor og har returnert til Haugesund med en bachelor i markedsføringsledelse, med fordypning i digital markedsføring og reklame. 

Vi 22 andre Tada’ere ser frem å oppleve Mathilde styre og sjonglere vår voksende aktivitet og berike vårt miljø med positivitet, driv og lærelyst.

Mathilde - ny prosjektleder i Tada

God jul!

desember 2020

Vi i Tada ønsker alle kunder og samarbeidspartnere en fantastisk koselig og god jul samt et fabelaktig 2021. Takk for spennende oppdrag og produksjoner gjennom et ganske så annerledes år. Nå tar vi en velfortjent juleferie før vi returnerer til kontorstoler og tegnebrett mandag 4. januar, hvor vi gleder oss til å gyve løs på et nytt år med nye givende oppgaver. 🎉 🎅🏼 🎄

Se noen av de mange arbeidene vi i Tada gjorde i 2020!

God jul

Gassco – Ikke rør!

november 2020

Tiden vi nå er inne i har fått oss alle til å tenke nytt. Vi gjør ting annerledes – og Gassco er ingen unntak. De har i alle år sett muligheter og tenkt nytt. Det gjorde de også med årets julebord, som ble holdt digitalt. Vi fikk i oppdrag å lage invitasjonen til de ansatte – en invitasjon i form av et dekorert rør fylt med informasjon, juleknask og aktiviteter. Jobben løste vi sammen med Gassco og flere gode lokale leverandører: Argus Profil as, Tonjer Skilt & Dekor og HBO Nova Print As.

Se flere av våre utførte arbeider

Gassco - Ikke rør

Bygget nytt for Berge Sag

oktober 2020

Bolig- og hytteleverandøren Berge Sag har bygget og fornyet i over 100 år. Nå var det deres tur til å få bygget og fornyet sine nettsider – et arbeid utført av oss i Tada.

Gode brukeropplevelser og praktiske løsninger – slik løste vi oppdraget.

Se de nye nettsidene til Berge Sag

Bereg Sag - ny nettside

11 Gullsild til Tada

september 2020

Den digitale prisutdelingen i den regionale byråkonkurransen Gullsild ble avsluttet på Markedsføringsdagen torsdag 24. september. Fasiten sier at 11 av 15 mulige Gullsild ble tildelt arbeider utført av oss i Tada, inkludert den gjeveste prisen av dem alle – Grand Prix.

Vi takker overveldet og jublende for gull i kategoriene:

Grand Prix: Superclub
Digital kommunikasjon: Himla Banktjenester for Fana Sparebank
Nettside: Urbanhus 
Redaksjonell design: Prospekt for Ostunet
Kampanje: Superclub 
Håndverk: Prospekt for Ostunet
Markedsstunt: Bilkast for Kystbussen
Åpen klasse – grafisk: Design for Superclub
Åpen klasse – digital: Nettside for De Bergenske 
Tekst: Himla Banktjenester for Fana SparebankJuryens «Lausunge»: Safety Thirst for SubseaPartner

Gratulerer til alle våre kjære og prisvinnende kunder. At arbeidene våre skaper gode resultater og treffer kundenes målgrupper er åpenbart det viktigste for oss, men at arbeidene i tillegg blir tildelt priser er selvsagt ekstra stas. 

Vi gratulerer også de andre Gullsild-vinnerne, og sender en stor takk til årets Gullsild-jury. ❤️🎉

11 Gullsild til Tada