Superclub – avspark på Kickstarter i november

oktober 2019

«Fotball er et spill for 22 personer der tyskerne vinner til slutt.» Superclub er et brettspill for 2–6 personer der den som får 100 poeng i én sesong vinner, med mindre noen vinner tre sesonger på rad først. Og at de tar cupfinalen, selvfølgelig. Det sier seg selv – at du skal ha deg Superclub når det lanseres på kickstarter.com fredag 1. november.

Superclubgame.com

Nettside for De Bergenske

september 2019

De Bergenske er eid og drevet av en ekte bergens­familie. Hotellkjedens fem hoteller ligger alle i sentrums­kjernen av landets kanskje nest vakreste by – Bergen. Vi i Tada har arbeidet med å utforme én felles nettside for kjedens fem flotte hoteller: Hotel Bergen Børs, Hotel Augustin, Hotel Zander K, Grand Hotel Terminus og Villa Terminus. Vi anbefaler alle å sjekke ut debergenske.no og sjekke inn på de høyst ulike og kvalitetsrike hotellene ved neste overnatting mellom de syv fjell.

De Bergenske

Vierdal Advokatfirma i ny drakt

august 2019

Vierdal Advokatfirma har kontorer både i Haugesund og Stavanger. Advokatene bistår både private og næringsdrivende innen de fleste juridiske fagområder. Det siste året har vi i Tada utarbeidet ny visuell identitet, sosiale medier-profil, nettside, eksporter og omgivelsesdesign for det fremoverlente advokatfirmaet. Løsningene ble lansert fredag 16. august, og nettsiden finner du på vierdal.no.  

Vierdal Advokatfirmas nye logo

God sommer!

juli 2019

Vinter ble til vår. Vår ble til sommer. Og Iversen Skogen ble til Tada. Halvåret siden vår julehilsen har vært hektisk, spennende og transformerende. Blant mye består byrånavnet vårt nå av to, og ikke ti, stavelser. Tre tada’ere har blitt eller skal bli tobarnsforeldre. Ei har avholdt eget bryllup i Italia, én annen har røket akillesen, mens en tredje har feiret sin 70. fødselsdag. Tadas 22 rådgivere og kreatører ønsker gode kunder, samarbeidspartnere og alle andre en riktig god sommer! 🎉

Nye nettsider for Knutsen Group

juni 2019

I 1896 etablerte Knut Knutsen O.A.S. (Ole Andreas’ sønn) sitt eget rederi i Haugesund. I 2019 består Knutsen Group av Knutsen NYK Offshore Tankers, KNOT Offshore Partners, KNOP, Knutsen LNG, Knutsen OAS Shipping og Knutsen Technology. Vi i Tada fikk oppdraget med å designe og fylle de nye nettsidene til Knutsen Group, kodet av iDrft Web. Vi takker for tilliten og gratulerer det stolte, verdensledende og lokale rederiet med knutsenoas.com.

AOF med nettundervisning

juni 2019

Spennende nyheter fra en god Tada-kunde! AOF Haugaland, en av Norges største aktører innen fagskoleutdanning, og store også hva gjelder videregående utdanning, satser nå friskt på nettundervisning. Dette gjør bedriften ved å kjøpe seg inn i Nordic Open Online Academy (NooA). Ambisjonen er å benytte fagmiljøet på Haugalandet, og gjennom NooA tilby undervisning nasjonalt. 

Les mer i Haugesunds Avis (abo.)