logo

er nå

God sommer!

juli 2019

Vinter ble til vår. Vår ble til sommer. Og Iversen Skogen ble til Tada. Halvåret siden vår julehilsen har vært hektisk, spennende og transformerende. Blant mye består byrånavnet vårt nå av to, og ikke ti, stavelser. Tre tada’ere har blitt eller skal bli tobarnsforeldre. Ei har avholdt eget bryllup i Italia, én annen har røket akillesen, mens en tredje har feiret sin 70. fødselsdag. Tadas 22 rådgivere og kreatører ønsker gode kunder, samarbeidspartnere og alle andre en riktig god sommer! 🎉

Nettside for De Bergenske

juli 2019

De Bergenske er eid og drevet av en ekte bergensfamilie. Hotellkjedens fem hoteller ligger alle i sentrumskjernen av landets kanskje nest vakreste by – Bergen. Vi i Tada har arbeidet med å utforme én felles nettside for de fem flotte hotellene Hotel Bergen Børs, Hotel Augustin, Hotel Zander K, Grand Hotel Terminus og Villa Terminus. Lansering av siden er liker om hjørnet, og vi anbefaler alle å sjekke ut og inn på de høyst ulike og kvalitetsrike hotellene til De Bergenske ved neste overnatting mellom de syv fjell.

Nye nettsider for Knutsen Group

juni 2019

I 1896 etablerte Knut Knutsen O.A.S. (Ole Andreas’ sønn) sitt eget rederi i Haugesund. I 2019 består Knutsen Group av Knutsen NYK Offshore Tankers, KNOT Offshore Partners, KNOP, Knutsen LNG, Knutsen OAS Shipping og Knutsen Technology. Vi i Tada fikk oppdraget med å designe og fylle de nye nettsidene til Knutsen Group, kodet av iDrft Web. Vi takker for tilliten og gratulerer det stolte, verdensledende og lokale rederiet med knutsenoas.com.

AOF med nettundervisning

juni 2019

Spennende nyheter fra en god Tada-kunde! AOF Haugaland, en av Norges største aktører innen fagskoleutdanning, og store også hva gjelder videregående utdanning, satser nå friskt på nettundervisning. Dette gjør bedriften ved å kjøpe seg inn i Nordic Open Online Academy (NooA). Ambisjonen er å benytte fagmiljøet på Haugalandet, og gjennom NooA tilby undervisning nasjonalt. 

Les mer i Haugesunds Avis (abo.)

Vi har pusset opp

juni 2019

Vi er ikke Iversen Skogen, vi er Tada. Det er imidlertid ikke bare logoen, navnet og fasaden vår som har fått seg en makeover. Også inne i hodene våre og i vårt nymalte bygg i Haraldsgata 159 har det skjedd saker og ting. Vi har pusset opp, tatt ned, forkastet, ommøblert og omorganisert oss. Den samme gjengen på rekke og rad, bare sultnere, klarere og bedre rustet for de mange spennende oppdragene som vil lande på pultene våre.

Småsulten?

juni 2019

BEAR er et engelsk selskap som lager sunn og god snacks for barn. Friele Foods har det norske agenturet, og vi får være med å bygge merkevaren her til lands. Vi følger den engelske oppskriften med lekent bjørnespråk, friske farger og artige poster – inkludert hyppige konkurranser – på sosiale medier.