Morten på praksisbesøk

mai 2021

Morten Aleksander Lervik studerer visuell kommunikasjon i Bergen på andre året. I hele mai skal han være på praksisbesøk hos oss i Tada, og den første uken har Morten fått bryne seg på en søt liten case. Skal han oppsummere de første dagene i Haraldsgata 159 med ett ord, blir det: fargerikt.    

Praksisbesøk av Morten

Velkommen, Anna Margret!

april 2021

Det er med stor glede at vi endelig kan slippe nyheten om at Anna Margret Olafsdottir starter som prosjektleder i Tada mandag 10. mai!

Med Anna får vi en faglig dyktig og erfaren medarbeider som kan spille på mange ulike kreative og administrative strenger.

Anna utdannet seg til å bli mediegrafiker ved Roskilde Tekniske skole, og har i tillegg studert grafisk design i Kristiansand, markedsføring og -analyse på Island og markedsføring i sosiale medier i Bergen. Hun har også sjelden lang og bred erfaring fra markedsføringsbransjen både lokalt og nasjonalt, blant annet som Visual Merchandiser i Hennes & Mauritz i Bergen og grafisk kommunikasjonsleder i IKEA Sørlandet.

Siden 2018 og frem til i dag har Anna vært daglig leder og designer hos våre bransjekolleger i DHR Saga reklamebyrå. Vår kommende prosjektleder er også tidligere landslagsutøver i både friidrett og fitness.

– Jeg ser frem til nye og gode samspill, og å arbeide sammen med mange nye kolleger i et stort byrå. Det skal bli kjekt med nye oppgaver i en hverdag som nok blir ganske annerledes enn den jeg er vant med. Jeg gleder meg egentlig til alt ved å starte i Tada.

Hjertelig velkommen til oss, Anna Margret!

Arsenal – en Superclub

april 2021

Superclub ble aldri forespurt om å bli en del av denne europeiske superligaen, heldigvis. En av fotballverdenens største klubber vil imidlertid gjerne være en del av Superclub, og 14. april sprakk altså nyheten om at Arsenal blir første offisielle Superclub. COYG!

Les mer om samspillet med Arsenal på Superclubs nettsider samt i nyhetssakene til Haugesunds Avis og Finansavisen.

Arsenal – en Superclub

Kristian Thorsen ansatt

april 2021

I januar kom vi i skade for å dele fake news. På vår Instagram-konto fortalte vi nemlig at studenten Kristian Thorsen hadde siste dag hos oss etter sitt månedlange praksisbesøk. Dette stemmer ikke. For Kristian imponerte såpass mye at han nå er deltidsansatt i Tada samtidig som han fullfører sin Grafisk Design Bachelor på Westerdals.  Velkommen igjen, Kristian!   

Kristian Thorsen

Hei på deg, Daniel Hult

mars 2021

Mandag 15. mars blir en gledens dag på vårt (hjemme)­­­kontor. Da har nemlig Daniel Hult (26) første arbeidsdag som web­utvikler i Tada. Daniel bor i Førresfjorden sammen md sin samboer, har fagbrev som prosess­operatør på Hydro og har de senere år kurset seg selv og dyrket sin interesse for kreativ kode og design. 

Etter å ha arbeidet i Appex og Easyupdate, skal han nå stå for utvikling og design for web og digitale prosjekter hos oss i Tada.

– Som en kreativ og nysgjerrig sjel, ser jeg veldig frem til å få være med i et team som har et bredt spekter av kompetanse, og som dyrker frem visuelt flotte og bruker­vennlige produkter. 

Vi ønsker Daniel ❤️-lig velkommen! 🎉

Daniel Hult - ny webutvikler i Tada

Farvel, Ingrid

februar 2021

I dag 18. februar er det tårer og snufsing i hver en krok hos oss i Tada. Etter 2,5 år skilles våre veier med fabelaktige Ingrid Bertelsen, som nå blir heltidssiddis med jobb i en spennende og ambisiøs start-up i Stavanger. Takk for alle faglige, sosiale og kreative krumspring, du vil bli inderlig savnet! 💔 😢

Ingrid Bertelsen