Edda Wind – utfordreren i en konservativ bransje

Edda Wind er bygget for fremtiden og det grønne skiftet. De tør å satse og skille seg ut fra den tradisjonelle maritime bransjen. Profilen og identiteten skulle derfor være moderne, nytenkende og skille seg kraftig ut fra de tradisjoner som finnes innenfor den maritime bransjen.

Logo

Logoikonet består av to elementer som representerer vind og vann. Vinden integrerer med bokstavene ved å blåse deres øverste bestanddeler over mot venstre. Fargene som er valgt er dyp blå (vann), klar blå (vind) og klar grønn (ren energi).

Profil og identitet

Med moderne typografi, solide grafiske former samt sterke og klare farger vil merkevaren skille seg ut fra en ellers tradisjonell og konservativ bransje. Samtidig har vi beholdt en litt mer konservativ og tradisjonell grunnfarge med den mørkeblå fargen for å vise til soliditeten og tradisjonen som ligger til grunn i selskapet.

Edda Wind
Edda Wind - recharge
Edda Wind - paraply
Edda Wind - slips

Nettsider

Nettsidene skulle kommunisere med flere differensierte brukergrupper, bl.a. investorer, medier, kunder, leverandører, ansatte etc. Nettsiden ble designet med mye luft og begrenset fargevalg for å holde den ryddig, samtidig som offset marger og små hover- og scrollanimasjoner bringer frem det moderne og innovative.

Det finnes også strenge krav til hva en nettside for et børsnotert selskap skal inneholde av data og informasjon. For Edda Wind har vi derfor integrert en manamind-løsning fra OMS som speiler ut real-time-data fra børsen, bl.a. for Financial Calendar, latest Stock Exchange Announcement og Largest shareholders.