Indesign

Oppgaven

Indesign er eksklusiv eneforhandler av fine møbler av god kvalitet på Haugalandet. Vår oppgave var å videreføre den eksklusive og klassiske stilen også til nettsidene vi skulle designe og utvikle for interiørbutikken lokalisert på Raglamyr.

Løsningen

I funksjonaliteten til in-design.no ligger også mye av designet. Seriff-fonter og svart bakgrunn gjør at de mange lekre interiørproduktene blir fremhevet på en elegant måte. På de nye nettsidene er det produktene som spiller hovedrollene, med de ansatte, deres kvalifikasjoner og annen nyttig informasjon i nødvendige og praktiske biroller.

Den flotte butikken til Indesign
Den flotte butikken til Indesign
Interiørdesigner Sara Helene Kvammen Haugeni Indesign sine flotte butikklokaler
Interiørdesigner Sara Helene Kvammen Haugeni Indesigns flotte butikklokaler.

Hos Indesign finner du regionens største utvalg av de mest aktuelle og klassiske designmøblene på markedet. Vi i Tada har designet og utviklet nye nettsider for den kvalitetsbevisste interiørbutikken i Haugesund.

Nye in-design.no er bygget opp på en litt annerledes måte sammenlignet med mange andre nettsider for tilsvarende interiørvirksomheter. Nettsidene er en single page application hvor du sømløst vandrer mellom interiørbutikkens mange produktkategorier. Under hver produktgruppe finner du også kobling til Indesigns mange leverandører i nettopp den interiørkategorien.

Er du for eksempel på jakt etter ny sofa, vil du i sofa-kategorien kunne bla og se mange forskjellige sofavarianter samt få en oversikt over alle leverandørene som leverer sofaer til Indesign. Neste produkt blir også automatisk loadet når man kommer ned til bunnen av siden.

Ansatte hos Indesign
Portrettbildene til Haakon Nordvik tilfører nettstedet både troverdighet og personlighet.

Indesign – eksklusive også på nett

Indesign er eksklusiv eneforhandler av fine møbler av god kvalitet. For å opprettholde en eksklusiv og klassisk stil også på nettsidene, er det benyttet seriff-fonter og svart bakgrunn for å fremheve de mange og gode bildene tatt av fotograf Haakon Nordvik.

Jane Dunkley – en av innehaverne av Indesign

De ansatte hos interiørburikken har en god del befaringer både i private hjem og hos bedrifter for å utføre innredningshjelp. For at kunder hos Indesign skal kunne bestille deres innredningsekspertise på en enkel måte, finner du nå et skjema på det nye nettstedet hvor du kan plotte inn hvilke dager og tidspunkt som passer best, hva du trenger hjelp til og om du ønsker hjemmebesøk eller å møte de ansatte i deres flotte butikk på Raglamyr.

I funksjonaliteten til in-design.no ligger også mye av designet. Indesigns nye nettsider er et vindu ut mot den store interiørverdenen – et samlingspunkt for alle av Haugalandets mange interiørbevisste.

Hvis du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter fra Indesign og få et innblikk i deres arbeidshverdag, kan du på in-design.no melde deg på som mottaker av deres nyhetsbrev.

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Maria 👇🏼

Team

Stian Iversen

Byråleder / Partner

+47 932 10 003

Maria Worre

Leder strategi og utvikling

+47 417 68 218

Harald Martel E. Bersaas

Tekstforfatter / Innholdsansvarlig

+47 952 04 414

Andre prosjekter