Oppgaven

Lexus Bergen ønsket seg nye nettsider, adskilt fra Lexus Norge. Hovedsakelig for å kunne promotere lokalbaserte kampanjer. Samtidig også for å ha en egen plattform hvor forhandleren ville presentere egne priser og ansatte. Ved å ta dette grepet skulle kundene få et mer personlig forhold til Lexus i Hordaland.

Løsningen

Nettsidene gjør nå at Lexus-forhandleren får presentert sine biler, med lokale og korrekte priser, og ansiktene på dem som møter kundene ansikt til ansikt. Forsiden har bredt fokus på Lexus som brand og på å fremme Lexus Bergen sine lokale og til enhver tid pågående kampanjer.

Lexus Bergen holder til på Minde og er Hordalands eneste autoriserte Lexus-forhandler. Lexus Bergen er én av totalt ti Lexus-forhandlere i Norge. Hele utvalget av Lexus-modeller består av luksuriøse hybrider.

Med egen url kan Lexus-forhandleren for første gang i virksomhetens historie sende folket i Hordaland direkte til sine kampanjer. Hovedsakelig rettet mot nettopp hordalendinger.

Nettsidene, utviklet og designet av oss i Tada, er stilrene og elegante, og harmoniserer godt med det allerede eksisterende nettstedet til Lexus Norge. Fra Japan har vi hentet tradisjoner som minimalisme og de samuraismidige overganger når du klikker deg fra én side til en annen.

Fonten Nobel brukes i ett snitt og med et begrenset antall størrelser. Fontbruken, kombinert med mye luft, såkalt white space, i designet, vil nettstedet kunne oppleves som eksklusivt og behagelig å navigere rundt i.

Besøk nettstedet til Lexus Bergen

Se flere av våre arbeider

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Maria 👇🏼