Navn, profil og nettside for Madly

Oppgaven

Det nye digitalbyrået i Bergen hadde klar kunnskapen, strategiene, rådene og plattformene til hvordan digital markedsføring kan være mest mulig effektiv og synlig for bedrifter. Men byrået manglet et navn, profil og en brukervennlig og oversiktlig nettside.

Løsningen

Med vanvittig dedikasjon og kjærlighet til digitalfaget, ble Madly et naturlig navnevalg. Uformelt språk, velkjente emojis ikledd Madlys profilfarger og Njål loser deg rundt på den oversiktlige nettsiden – for dem på jakt etter digitale tjenester som skaper synlighet og effekt.

Madly er et nystartet digitalbyrå i Nordhordland – etablert av Andreas Dyngen, sammen med selskapene Tysse og Arkconsult fra Osterøy utenfor Bergen. Dyngen og co. har lang fartstid med analyse, rådgivning og digital markedsføring, som inkluderer mange plattformer, både for organisk og betalt innhold.

Vi ønsket å gjøre Madly freshere enn konkurrentene. Som et ledd i strategien vår droppet vi for eksempel å ha en haug med bilder på nettsiden. Vi ønsket heller å bruke emojier i Madlys profilfarger. Ikke banebrytende i seg selv, men det blir lagt merke til og er enkelt å huske.

Tone of voice

Skal du være en fresh aktør i det gedigne digitale landskapet, bør du ha en tone of voice som er det samme. Uformell, enkel og engasjerende.

For å kommunisere med eksisterende og potensielle nye kunder på en original og fengende måte, etablerte vi blant annet Njål. Njål er navnet på alle dine drømmekunder – de som bor i en high tech høystakk kalt Internett, og kjente begreper som målgruppe og målretting er hos Madly omformulert til Njål-gruppe og Njål-retting.

Ukomplisert uttrykk

Madly har et enkelt grafisk uttrykk som skal gjøre det mer sannsynlig at kundene har Madly «top of mind» når de trenger tjenestene som Dyngen og co. tilbyr.

Et forklarende, småmorsomt og informativt språk vekker interesse og setter seg gjerne bedre i hukommelsen til mottakerne.

Velkjente emoji-ikoner går igjen på hele nettsiden med Madlys profilfarger, som her på siden om cookie-bruk og kvitteringssiden for nyhetsbrevpåmelding.

Madly byr på en rekke digitale tjenester som gjør at du får mest mulig ut av markedskronene til din bedrift. For jobber du med digital markedsføring, er det det samme hvor du sitter i landet. Avstanden til Madly i Bergen er uansett kort.

Ta en telefon til byråsjef Andreas Dyngen på +47 474 78 510, og du vil garantert oppleve råd, veiledning og et tjenestetilbud som gjør deg og bedriften din rikere.

Besøk madly.no

Se flere arbeider fra Tada

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Kjetil 👇🏼

Team

Kjetil Sande

Designer / partner

+47 908 48 599

Harald Martel E. Bersaas

Tekstforfatter / Innholdsansvarlig

+47 952 04 414

Andre prosjekter