Nettsider for SubseaPartner

Oppgaven

SubseaPartner ønsket seg nye nettsider som var noe helt nytt og annerledes sammenlignet med undervannsentreprenørenes daværende sider. Mer grafiske og visuelle nettsider, som inviterer til å ta et dypdykk i hva SubseaPartner gjør for sine kunder.

Løsningen

Vår løsning var å gi nettsidenes besøkende en mer tilnærmet følelse av å bokstavelig talt være under vann – å oppleve hvor og hvordan SubseaPartners dykkere opererer. Med frie tøyler fra oppdragsgiver endte vi opp med en løsningen hvor de fleste fagområdene i vårt byrå var involvert.

subseapartner
subseapartner

SubseaPartner – Et hav av tjenester

Kunden har vært en stor entreprenør innen bemannede undervannsoperasjoner siden begynnelsen av 1993, da under flagget RUE. 

Under overflaten på de nye nettsidene vil du nå kunne oppdage et lite hav av tjenester som den lokale subsea-bedriften tilbyr sine lokale, nasjonale og internasjonale kunder.

subseapartner

SubseaPartner har vært totalkunde hos Tada siden dykkerselskapets etablering. Det hyggelige, givende og lærerike samarbeidet har gjort at vi gjennom årenes løp også har produsert mange andre løsninger for dem, som logo og visuell profil samt flere kampanjer for blant annet HMS og rekruttering, og kampanjer knyttet til mange av oppdragene deres.

subseapartner - safety thirst
subseapartner

Se flere av våre arbeider

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Anna Margret 🎉

Team

Ross Wilkins

Designer

+47 941 07 229

Ingrid Bertelsen

Prosjektleder

+47 930 98 207

Håvard Aa. Strønstad

Fagleder / Performance-rådgiver

+47 928 89 302

Andre prosjekter