Oppgaven


For å tiltrekke seg enda flere overnattende, sultne og aktive gjester, ønsket Røldalsterrassen ny logo, identitetsprofil og nettside. 

Løsningen


Vi i Tada fant inspirasjon i og rundt Røldalsterrassens ikoniske bygg, flotte omkringliggende natur og mange kundetilbud, og forsterket det som allerede eksistere.  

Røldalsterrassen tilbyr utsøkt mat, komfortabel overnatting og kort vei til skisenteret med Europas dypeste snødybde. Ved å gå i dybden på kunden, fant vi lag på lag med inspirasjon og informasjon som vi kunne bygge videre på i vårt arbeid med å forsterke, fornye og videreutvikle Røldalsterrassens attraktivitet.  

Røldalsterrassen – Logo

Røldalsterrassen
Røldalsterrassen
Røldalsterrassen

Logoen henter inspirasjon fra den ikoniske arkitekturen til Røldalsterrassens bygg og kombinerer den med de ruvende fjellene som omkranser denne vakre dalen. Sammen dannes en abstrakt utgave av bokstaven R.    

Luftige nettsider

Røldalsterrassen er en base for mektige naturopplevelser, med flotte og komfortable overnattingfasiliteter. De nye, luftige nettsidene gir gode og fyldige smakebiter på de mange kortreiste matrettene som tilbys i lokalene med panoramautsikt – 655 meter over havet. 

Nettsidene peker også mot de korte veiene til et hav av ulike turstier og aktiviteter hele året, foruten å påpeke at Røldalsterrassen er en hyggelig møteplass, både i uformelle sosiale settinger og ikke minst for produktive kurs og workshops. 

Røldalsterrassen
Røldalsterrassen
Røldalsterrassen
Røldalsterrassen
Røldalsterrassen
Røldalsterrassen

Se flere av våre arbeider!

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Gunhild 🎉

Team

Ross Wilkins

Designer

+47 941 07 229

Ingrid Bertelsen

Prosjektleder

+47 930 98 207

Harald Martel E. Bersaas

Tekstforfatter / Innholdsansvarlig

+47 952 04 414

Andre prosjekter