Identitet Salamander Bryggeri

Oppgaven

Smale og lokale produkter, som øl fra Salamander Bryggeri, er ikke bortskjemte med gode hylleplasseringer i butikkene til de store matvarekjedene. Heldigvis går det an å gjøre grep som likevel sikrer at produktene blir synlige – en oppgave vi i Tada skulle løse for det friske Sveio-bryggeriet.

Løsningen

På øletikettene til bryggeriet er det salamanderen som spiller den store hovedrollen. Etikettene er malbaserte, med et hav av mulige fargekombinasjoner og ulike måter å plassere hovedrolleinnehaveren på.

Midt i Sveio sentrum ligger Salamanderparken – et reservat for den freda storsalamanderen. Storsalamandere er spesialiserte vesener, og i salamanderdammene er alt lagt til rette for at den lille bestanden kan leve det gode liv i ro og mak, og på den måten sikre artsmangfoldet.

Salamander Bryggeri deler ikke bare fornavn og hjemkommune med Salamanderparken, men også livssituasjon. De er også små, spesialiserte vesener som utgjør en liten del av artsmangfoldet. De drømmer også om det gode liv, og akkurat som salamanderne, mener de bestemt at det våte element er av avgjørende betydning.

På etikettene til bryggeriet har vi latt salamanderen selv spille hovedrollen. Salamanderen kan plasseres på 8 ulike måter og vi har laget et hav med fargekombinasjoner som kunden kan velge i. Det er altså en malbasert etikett, men med alle muligheter for spesialtilpasninger når det blir behov for det.

Se flere av våre arbeider

Ønsker din bedrift lignende løsninger fra Tada, kontakter du Kjetil 👇🏼

Team

Kjetil Sande

Designer / partner

+47 908 48 599

Andre prosjekter