Oppgaven

Bærekraftig, tradisjonsrik og jordnær. Tveit Vidaregåande Skule ønsket å friske opp profilen sin, fornye nettsiden, og få et nytt uttrykk som formidlet skolens gode verdier, rike historie og fremtidsrettede mål – en hyggelig oppgave vi i Tada skulle løse på en kostnadseffektiv måte.

Løsningen

Løsningen ble å fornye den gjenkjennelige logoen og gi profilen et løft med nye farger, fonter og elementer. Det var også behov for en ny nettside – en plattform med praktisk informasjon og en søknadsside. Tada laget en oversiktlig nettside hvor man blir bedre kjent med skolen, studietilbudet samt et digitalt søknadsskjema.

tveit videregående skule

Verdiskapende og jordnær fremtid

“Utrustar elevar for ei jordnær, bærekraftig og verdiskapende fremtid.” For å fremheve Tveit VGS verdigrunnlag, ble fargevalget et viktig aspekt – både for den nye profilen og nettsiden. Grønt ble et naturlig valg både i den nye profilen og nettsiden, samt lune jordfarger i tråd med skolens studietilbud, historie og verdier.

tveit videregående skule
tveit videregående skule

Tada tilpasser etter behov

Vi produserer både små og store nettsider for våre kunder. Når budsjettene er lave, kan vi produsere enkle, komplette og funksjonelle nettsider basert på malverktøy. Disse vil gi kunden mange muligheter til å fremme sine budskap på visuelt og informativt vis. For Tveit Vidaregåande Skule ble nettopp dette løsningen – en enkel og funksjonell nettside med informasjon om skolen, de fem ulike linjetilbudene, og et komplett søknadsskjema for søk om skoleplass.

tveit videregående skule

Se flere arbeider fra Tada

Ønsker din bedrift lignende løsning fra Tada, kontakter du Gunhild 👇🏼