Oppgaven

Uni-K ønsket en plattform for å vise frem sine ansatte, hvor spennende og varierte arbeidsmuligheter organisasjonen har samt tydeliggjøre hva en VTA-ordning er og hvordan man går frem for å søke. 

Løsningen

Nettsiden til Uni-K har fått nytt og friskt design, en helt ny portal for rekruttering og ansatte, en tjenesteside som presenterer alt bedriften tilbyr til sine kunder, samt en egen Jobb med oss-side med beskrivelse av alle av bedriftens fagområder. 

UNI-K - front

Ett sted – mange muligheter

Uni-K ønsket en plattform for å øke fokuset på å vise frem de ansatte og hvor spennende og varierte arbeidsmuligheter det er i organisasjonen – som mange kanskje ikke kjenner til. I tillegg ville de tydeliggjøre mer hva VTA-ordningen faktisk er, og hvordan man går frem for å søke.

De ønsket også å vise frem hvilke tjenester bedriften leverer til kunder på en mer oversiktlig måte.

Løsningen

Vi laget en helt ny portal for rekruttering og ansatte på nettsiden, i tillegg til å pusse opp hele nettsiden med nytt og friskt design.

Nettsiden har nå fått to hovedområder; en tjenesteside som presenterer alt bedriften tilbyr til kunder, samt en egen Jobb med oss-side med beskrivelse av alle fagområdene. Vi laget også en ny bloggmodul med enklere navigasjon og bedre nyhetsoversikt.

UNI-K - jobb med oss
UNI-K - fagområder

På den måten skal det nå være oversiktlig og enkelt å bli bedre kjent med bedriften, hvilke yrker man kan jobbe med, og hvordan man steg for steg går frem.

Best i lag

Uni-K er en VTA-bedrift, med målsetning om å drive utvikling og kvalifisering av personer med nedsatt arbeidsevne. De utfører både produksjon i egen bedrift, i tillegg til utstrakt service- og tjenesteutførelse.

For å beskrive Uni-K både internt og eksternt med en kort setning, laget vi et overordnet slagord;  Best i lag. Dette skal synliggjøre deres gode og effektive samarbeid, og få frem at alle er samlet under ett tak – som ett team. Her er alle avhengige av hverandre og av godt samarbeid, uavhengig av fagområde og avdeling.

UNI-K - nett
UNI-K -tjenester
UNI-K - font

– En fornøyelse

Daglig leder i Uni-K, Merethe Endresen, er godt fornøyd med samarbeidet, og at en nyoppusset nettside nå er på plass.

– En viktig ting for oss er at TADA er flinke til å yte service både i prosjektprosessen og etter at prosjektet er avsluttet. Vi har jobbet med TADA i mange år – det er alltid en fornøyelse! De er flinke til å sette seg inn i hvem vi er som bedrift og får fram “det beste i oss”. De er flinke til å skape tillit, er inspirerende og har god og allsidig kompetanse. Vi kan anbefale TADA på det varmeste, sier Endresen.

Vi takker for svært godt samarbeid og hyggelige ord fra Uni-K, og ser frem til fortsettelsen!

UNI-K - grønn mobil
UNI-K - nyheter
UNI-K - raut