Oppgaven

Urbanhus designer og bygger moderne funkisinspirerte hus og hytter. Selskapet har hovedkontor i Haugesund og er tilknyttet forhandlere over hele Norge. Urbanhus ønsket seg nye nettsider som fremhevet deres egenartede og moderne tilnærming til boligutbygging.

Løsningen

Skal du bygge deg nytt hus, ønsker du at det skal gjenspeile og bygges på dine egne ønsker og behov. Med funksjonalitet og materialer som tåler vind, vær og tidens tann. Et hus med et uttrykk som viser din identitet, personlighet og visjoner. Slik tenkte også vi da vi bygget nye nettsider for Urbanhus.

Nye nettsider for Urbanhus
Forsiden til nye urbanhus.no – aktivert med nattmodus.
Når man egentlig burde legge seg til sove og partneren har slukket lyset kan man skru på nattvisning for usjenerende Urbanhus-surfing. Både praktisk og hensynsfullt.

Et digitalt hjembesøk

Klikker du deg inn på nye urbanhus.no stiger du inn i det nye, minimalistisk, eksklusive og digitale hjemmet til en av Haugalandets mest moderne boligbyggere. Urbanhus bygger moderne hjem, inspirert av skandinavisk design og klima – identitetsbærende kjennetegn som er gjenspeilet på nettsidene med nordisk stil.

Med profilfargene gull, svart og hvit møtes du av abstrakte former i form av animasjoner bygget på isometrisk grid. Dette for å skape perspektiv. Illustrasjonene er laget i vektorgrafikk med SVG for optimal skalering og rask lastetid. 

Et annerledes møte med form og rom

Tegneeffekten har vi implementert ved å bruke en teknikk som kombinerer CSS-animasjon og “stroke offset” med SVG paths. Ved gradvis å vise mer av en linje, oppnås tegneeffekten hvor linjene animeres. Les mer om denne teknikken.

De abstrakte formene formidler ikke bare identiteten til Urbanhus. De er også triggere for nettsidenes besøkende – et annerledes møte med form og rom for dem som er giret på å bygge og skape noe nytt.

Boligvelgeren består av en oversiktlig og enkel sortering av de mange ulike bolig- og hyttetypene Urbanhus kan bygge for deg eller som du kan ha som utgangspunkt når du skal realisere boligdrømmen din. Når man holder musepekeren over en modell i husvelgeren, skifter stemningen i bildet fra dag til natt om man er i dagmodus, og fra natt til dag når man er i nattmodus. 

Nettsidene er utstyrt med en egen bloggseksjon hvor utbyggeren deler referanser, nyheter og inpirasjon. Hva gjelder inspirasjon finner du også et stort bildegalleri bestående av bilder både fra inn- og utsiden av boliger tegnet og bygget av Urbanhus.

Vi har tilrettelagt for nattmodus som ved aktivering gjør at nettsidenes hvite og lyse områder går i sort mens all tekst blir hvit. Denne modusen er også til enhver tid aktivert og lagt til på bildene i boligvelgeren. Dette gjør at boligen du holder musepekeren over vises som om det er kveld.

Urbanhus.no er en WordPress-basert nettside, satt opp med det nye redigeringsverktøyet, populært kalt block editoren, Gutenberg.

Romslig stillingsannonse

Urbanhus tilbyr ferdighus fra markedets fresheste katalog eller unike boliger tegnet fra scratch. De gir deg med andre ord akkurat det du vil ha, og for å kunne gjøre det trenger de akkurat den arkitekten de vil ha – av den dyktige, kreative typen.

Urbanhus ønsket en stillingsannonse som fanget oppmerksomheten til dyktige arkitekter. En plantegning med ulike rom, som alle beskriver ulike aspekter ved jobben. Vi krydret også annonsen med henvisninger til arkitekters arbeidshverdag («Mål: 1:100» ble til Mål: 1 arkitekt : 100% stilling»).

Headingen kan også fungere i nyhetssaken om ansettelsen, med et ekstra mellomrom: «Arkitekt tegnet arbeidskontrakt.»

🏆🎉 Stillingsannonsen fra Urbanhus ble tildelt gull i kategorien «Print» under reklame- og designkonkurransen Gullsild i april 2019.

Se flere av våre arbeider

Ønsker din bedrift lignende løsning fra Tada, kontakter du Maria 👇🏼