Vi ønsker å styrke vår digitale satsing mot en stadig mer digitalt fokusert kundemasse. Derfor er vi nå på jakt etter en digital markedsfører med både hjerte og hjerne for digital kommunikasjon.

Vi søker en engasjert digital markedsfører som skal drive og gjennomføre produksjon av effektiv kommunikasjon, innhold og annonsering i digitale medier.

Som digital markedsfører vil du produsere digitale kampanjer og jobbe med annonsering i digitale kanaler for både lokale og nasjonale kunder. Du vil arbeide i team med både kreatører, prosjektledere og digitale rådgivere, og du vil ha direkte dialog med våre kunder.

Ønskede kvalifikasjoner 

  • analytisk med god forståelse for tall
  • selvstendig, strukturert og effektiv
  • trives i et høyt tempo
  • personlig interesse for digitale trender og teknologi
  • er lærevillig og tar inn ny kunnskap hurtig
  • god relasjonsbygger og trives i kommunikasjon med kunder

Det er en fordel om du har

  • erfaring med eller forståelse for Google-verktøy som Google Ads, Analytics og / eller Tag Manager.

Det er en bonus om du også har

  • erfaring med, eller forståelse for annonsering på Facebook, Instagram, LinkedIn og / eller Snapchat.

Utdanning og erfaring

Vi er åpne for søkere både med relevant erfaring fra byrå og / eller kundesiden, og for sultne nyutdannede som innehar ønskede kvalifikasjoner.

Hvorfor jobbe i Tada?

Fordi du vil bryne deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative kommunikasjonsmiljøer. Du vil bli med på nyskapende satsinger med ambisiøse kunder, og bli en del av et byrå bestående av dyktige og engasjerte med­arbeidere som brenner for resultater og verdiskapning. Du ønsker konkurransedyktige lønnsbetingelser og velferdsordninger, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særdeles hyggelige kollegaer.

Send søknad

Send din søknad og CV (og eventuelt andre vedlegg) til jobb@tada.no innen søknadsfristen. Skriv Navn + «Digital markedsfører» i emnefeltet.

Alle søknader behandles strengt konfidensielt og fortløpende.

Tiltredelse: Etter nærmere avtale.

For mer informasjon om den ledige stillingen som prosjektleder, vennligst ta kontakt med byråleder Kjetil H. Johansen, på telefon +47 932 28 265 eller fagleder for effektavdeling Håvard Aalmo Strønstad, på telefon +47 928 89 302.