Blir du engasjert av effektiv kommunikasjon, innhold og annonsering i digitale medier? Vi har et års ledig vikariat som prosjektleder / SoMe-ansvarlig  🎉

En av våre prosjektledere skal ut i et års fødselspermisjon, og i den anledning søker vi en engasjert og lærevillig person til å bistå prosjektleder- og SoMe-avdelingene på vårt Haugesund-kontor. 

Aktuelle arbeidsoppgaver vil være å produsere digitale kampanjer, kampanjeplaner, rapportering og jobbe med annonsering i digitale kanaler for både lokale og nasjonale kunder. Du vil arbeide i team med både kreatører, prosjektledere og andre digitale rådgivere, og du vil ha direkte dialog med våre kunder.

Det viktigste for oss er at drive og iver er på plass, så har vi en rekke dyktige kollegaer som vil gi deg all opplæring som trengs i jobben ellers. 

Personlige egenskaper som vektlegges er struktur og samarbeidsevne, samt å være komfortabel med å være i møter for å presentere store og små idéer for kunder og samarbeidspartnere. 

Som prosjektleder/markedsfører i Tada kan vi garantere en variert og spennende arbeidsdag, hvor du blir nødt til å sjonglere mange arbeidsoppgaver og prosjekter samtidig. Det er derfor en fordel med personlige egenskaper som selvstendighet, effektivitet, ryddighet og struktur. 

Noen egenskaper som vi verdsetter høyt:

  • Lærevillighet og genuin interesse for markedsføring 
  • Relevant utdanning eller arbeidserfaring 
  • Initiativrik, positiv og god til å involvere kollegaene dine   
  • Selvstendig, effektiv og strukturert 
  • God relasjonsbygger samt god på kundeservice og oppfølging
  • Trives i kundemøter og komfortabel med å presentere

Ikke krav, men vi setter pris på om du

  • har interesse for foto, reels eller innholdproduksjon i SoMe eller nettsider 
  • har erfaring med nettsider i Wordpress
  • har personlig interesse for digitale trender og teknologi

 

Hvorfor jobbe i Tada? 

Oi, det er mange gode grunner til å jobbe i Tada, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særs hyggelige og dyktige kollegaer. Du blir del av en veldig imøtekommende gjeng på 24 ansatte, som digger å skape, skrive, designe, utvikle og stelle i stand sosiale aktiviteter og spennende reiser – både innen- og utenlands.

I tillegg kan vi selvsagt garantere for de mer formelle tingene også, som konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferdsordninger.

Vårt mål som arbeidsgiver er at du skal gå til sengs hver kveld og glede deg til å gå på jobb neste dag.

Høres dette ut som et miljø du kan passe inn i?

Send oss en søknad!

Send din søknad og CV (og eventuelt andre vedlegg) til jobb@tada.no. Skriv Navn + Prosjektleder – vikariat i emnefeltet.

Alle søknader behandles strengt konfidensielt og fortløpende.

Arbeidssted: Haugesund 

Arbeidsperiode: Etter avtale - (februar -23 - april 24) 

 

For mer informasjon om den ledige stillingen, vennligst ta kontakt med Gunhild Andersson, på telefon +47 959 65 835, eller Stian Iversen, på telefon +47 932 10 003.