Blir du engasjert av kreative prosjekter, spenstige kunder og tverrfaglig teamarbeid? Da kan du få plass i vår prosjektleder-avdeling 🎉

Som prosjektleder i Tada vil du være bindeleddet mellom kunde og kundens team internt hos oss, og få være med på alle typer spennende prosjekter fra idé til ferdig levering. Kampanjeplaner, annonsering og arbeid med nettsider er også en stor del av jobben. 

Hos oss vil du arbeide i team bestående av kreative designere, tekstforfattere og art directors som sammen med deg vil skape løsninger, konsepter og resultater for våre kunder. 

Vi ser etter deg med genuin interesse for reklame og markedsføring, eller deg som har et stort ønske om å jobbe innenfor faget vårt, og lære seg det som trengs. Det viktigste for oss er at drive og iver er på plass, så har vi en rekke dyktige kolleger som vil gi deg all opplæring som trengs i jobben eller. 

Du bør derimot score høyt på struktur og samarbeid, og være komfortabel med å være i møter for å presentere store og små idéer for kunder og samarbeidspartnere. 

Som prosjektleder i Tada kan vi garantere en variert og spennende arbeidsdag, hvor du blir nødt til å sjonglere mange arbeidsoppgaver og prosjekter samtidig. Det er derfor en fordel med personlige egenskaper som selvstendighet, effektivitet, ryddighet og struktur.

Noen egenskaper vi verdsetter høyt:

  • Lærevillighet og genuin interesse for reklame og markedsføring
  • Relevant høyere utdanning eller arbeidserfaring
  • Initiativrik, positiv og god til å involvere kollegaene dine
  • Selvstendig, effektiv og strukturert
  • God relasjonsbygger, samt god på kundeservice og oppfølging
  • Trives i kundemøter og komfortabel med å presentere

Ikke krav, men vi setter pris på om du:

  • har erfaring med prosjektledelse fra byrå eller annen relevant bransje
  • har erfaring med salgsarbeid og tilbudsskriving
  • har erfaring med digital markedsføring i verktøyene til Meta, Google mm.
  • har erfaring med nettsider i Wordpress

Arbeidssted: Stord / Haugesund

Vi har i dag størst ønske og behov for en prosjektleder som har hovedbase på vårt Stord-kontor, lokalisert i Kunnskapshuset på Sæ, i tillegg til å være på Haugesund-kontoret ved behov. Vi er åpne for søkere fra begge lokasjoner, men det må da også regnes noe pendling mellom lokasjonene, hvor det uansett blir noen faste dager på Stord. Vi jobber alltid mot å styrke kultur og samspill mellom både kollegaer og avdelinger, og ønsker derfor at vår nye prosjektleder skal ha en god fot i begge leirer.

 

Hvorfor jobbe i Tada?

Oi, det er mange gode grunner til å jobbe i Tada, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særs hyggelige og dyktige kollegaer. Du blir del av en veldig imøtekommende gjeng på 24 ansatte, som digger å skape, skrive, designe, utvikle og stelle i stand sosiale aktiviteter og spennende reiser – både innen- og utenlands. Her kan du bli bedre kjent med vår Stord-avdeling.

I tillegg kan vi selvsagt garantere for de mer formelle tingene også, som konkurransedyktige lønnsbetingelser og gode velferdsordninger.

Vårt mål som arbeidsgiver er at du skal gå til sengs hver kveld og glede deg til å gå på jobb neste dag.

Send søknad 

Send din søknad og CV (og eventuelt andre vedlegg) til jobb@tada.no. Skriv Navn + Prosjektleder i emnefeltet.

Alle søknader behandles strengt konfidensielt og fortløpende.

Tiltredelse: Snarest

For mer informasjon om den ledige stillingen som prosjektleder, vennligst ta kontakt med Gunhild Andersson, på telefon +47 959 65 835, eller Anne Lillebø Gjerstad, på telefon ​​+47 907 43 578.