Det er med stor glede at vi endelig kan slippe nyheten om at Anna Margret Olafsdottir starter som prosjektleder i Tada mandag 10. mai!

Med Anna får vi en faglig dyktig og erfaren medarbeider som kan spille på mange ulike kreative og administrative strenger.

Anna utdannet seg til å bli mediegrafiker ved Roskilde Tekniske skole. I tillegg har hun studert grafisk design i Kristiansand, markedsføring og -analyse på Island og markedsføring i sosiale medier i Bergen. Hun har også sjelden lang og bred erfaring fra markedsføringsbransjen både lokalt og nasjonalt. blant annet som Visual Merchandiser i Hennes & Mauritz i Bergen og grafisk kommunikasjonsleder i IKEA Sørlandet.

Siden 2018 og frem til i dag har Anna vært daglig leder og designer hos våre bransjekolleger i DHR Saga reklamebyrå. Vår kommende prosjektleder er også tidligere landslagsutøver i både friidrett og fitness.

– Jeg ser frem til nye og gode samspill. Å arbeide sammen med mange nye kolleger i et stort byrå. Det skal bli kjekt med nye oppgaver i en hverdag som nok blir ganske annerledes enn den jeg er vant med. Jeg gleder meg egentlig til alt ved å starte i Tada.

Hjertelig velkommen til oss, Anna Margret!