Mandag 6. mars hadde vi gleden av å ønske Amalie velkommen til sin første arbeidsdag som prosjektleder i TADA. 

I et ett år langt vikariat skal Amalie Wegner Bjørntvedt være prosjektleder og bindeledd mellom kunder og TADA. 

– Jeg skal i hovedsak sette sammen team på prosjekter og sørge for at kundene blir hørt og fornøyde.

De siste årene har den opprinnelige torvastadbuen, nå samboer i Haugesund sentrum, jobbet i et annet lokalt markedsføringsbyrå. Vår nye PL har mange strenger å spille på da hun også er utdannet grafisk designer. 

– Jeg valgte grafisk design hovedsaklig fordi jeg ønsket meg en kreativ yrkesretning. I kombinasjon med digital markedsføring synes jeg det hørtes ut som en interessant yrkesretning med mange muligheter. 

– Det gir en god følelse

26-åringen har frem til hun nå ble en del av TADA-kollektivet arbeidet med prosjektledelse, innholdsproduksjon, markedsføring og merkevarebygging. 

– Jeg falt raskt for dét å jobbe med innholdsproduksjon og markedsføring.  Det som trigger meg ved denne type arbeid er først og fremst å jobbe i team med dyktige kollegaer og spennende kunder. Det å ha noen å sparre med og lære av er alltid toppers. Også det å kunne skape noe av verdi sammen. Det gir en god følelse.

Kjente et kall

Amalie elsker å utfolde seg kreativt og innrømmer at hun har hatt et godt øye til byrået vårt i lengre tid. 

– Jeg har fulgt med på TADA siden jeg studerte og har latt meg imponere gang på gang. Jeg ønsket å være med og få lære av det dyktige og godt etablerte fagmiljøet. Da jeg så denne stillingsutlysningen i sosiale medier, måtte jeg bare søke!

– Hva foretrekker du å gjøre på fritiden, da?

– Jeg er helst med venner og familie, spiser god mat eller soner ut til The Office (US). På onsdager foretrekker jeg yoga.

– Og hva er det beste ved å bo på Haugalandet?

– Maten på India Gate og kaffen på hos Carlos!

Vi gleder oss stort til fortsettelsen sammen med Amalie – den første av flere som er på vei inn byråportene våre! 🎉