Digital markedsføring fra Tada

Digital markedsføring

Øk trafikken inn til nettsidene dine ved hjelp av digital markedsføring. Nå flere kjøpevillige kunder og oppnå flere kjøp per besøkende. La målgruppen din få utbredt kjennskap til din merkevare. La våre digitale rådgivere skape merverdi også for din virksomhet med kontinuerlig optimalisering av din digitale annonseaktivitet.

Digital markedsføring

Våre digitale rådgivere jobber for å øke den digitale verdi­skapningen hos våre kunder – både i stor og liten skala. Med analytiske ferdigheter, god innholds­produksjon og riktige verktøy kan vi øke din bedrifts synlighet på nett og lede flere potensielle kunder inn i kjøps­trakten.

Hva kan du forvente med Tada som leverandør av digital markedsføring?

Definering av mål og målgrupper

Før man starter å markedsføre digitalt er det viktig å sette klare mål for hva din bedrift ønsker å oppnå, og hvem man skal treffe for å nå disse målene. Ulike mål kan ha ulike målgrupper, og det kan være forskjellige måter å nå disse på. Ved hjelp av avanserte verktøy har vi mulighet til å målrette markedsføringen detaljert mot store og små kundesegment i forskjellige kanaler. Med riktig oppsett, kan man også bruke remarketing til å annonsere mot personer som allerede har vist interesse for din bedrift og dens nettside.

Sporing

Digital markeds­føring kan med riktige vurderinger og gode avgjørelser under­veis være svært kostnads­­effektiv. Vi baserer våre kontinuerlige avgjørelser på gode data­­grunnlag. Dette grunn­­laget anskaffes gjennom sporing av aktiviteten på nettsiden – hvor mål­full­føringene gjennom­­føres, slik at vi og dere har kontroll på kunde­­reisen. Om en potensiell kunde har klikket på din bedrifts Instagram-annonse, sett et par videoer på landings­­siden og deretter sendt inn et kontakt­­skjema, skal vi vite det.

Trenger du nye nettsider? Vi kan hjelpe deg!

digital markedsføring

Valg av kanaler

Med klare mål og mål­grupper definert, samt oppsett for å spore dem, er neste steg å finne de mest slag­kraftige kanalene for din bedrifts budskap. Noen kanaler vil gi flere konverteringer, mens andre kanaler bygger bedre merke­vare og synlighet. Det kommer stadig nye verktøy og funksjoner som kan brukes, og vi har solid erfaring med alt fra Google Ads og sosiale medier til automasjon og nyhetsbrev.

Produksjon

Gode annonser er en balanse mellom det analytiske og det kreative. Gode visuelle, språklige og tids­riktige annonser skal nå mål­gruppen til riktig tid, der den er – enten den er søkende eller surfende.

Optimalisering og rapportering

Ingen digital markeds­føring skal leve sitt eget liv. Etter oppstart og innkjøring av ny aktivitet, skal den over­våkes og optimaliseres mot din bedrifts mål. I denne fasen vil tiltak vurderes på bakgrunn av data­innsamlingen vi har lagt til rette for i forkant. Dette kan for eksempel være tilpasning av budskap, justering av målgruppe eller segmentering og budsjett­allokering. For at dere skal kunne følge med på bedriftens digitale aktivitet, setter vi opp dash­board som rapporterer i sanntid. Disse skreddersys etter bedriftens behov og ønsker. 

Kystgjerdet – med digital markedsføring

Kystgjerdet valgte Tada som leverandør av digital markedsføring

Med kontor- og lagerlokaler like sør for Haugesund sentrum, er Kystgjerdet blitt landets største leverandør av vedlike­holds­frie rekkverk, gjerder, levegger og porter.

Kystgjerdet AS ble startet av gründer Jan Kenneth Odland som et hobby­prosjekt i 2015. I forkant av sesongen 2019 var hoved­målet å øke Kystgjerdet sin synlighet på nett samt å styrke virksomhetens profilering.

– Våre mål ble innfridd, og vi har hatt en enorm økning i trafikk inn til kystgjerdet.no. Økt synlighet og trafikk har igjen resultert i en betydelig økning i antall henvendelser, forteller Odland.

Gründer Odland ble anbefalt Tada via en av våre samarbeids­partnere. Samarbeidet mellom Tada og Kystgjerdet er han godt fornøyd med.

– Tada overgikk våre forventinger, både med tanke på kunnskap, kompetanse og utførelse. Så Kystgjerdet gir Tada sine varmeste anbefalinger, og vi ser frem til videre samarbeid.

Håvard Aa. Strønstad

+47 928 89 302

Max Sverdrup Nygren

+47 918 12 937

Alltid på utkikk etter ny kompetanse til Tada

Hvorfor jobbe i Tada? Fordi du vil bryne deg på faglige utfordringer i et av Vestlandets mest spennende, kreative reklamebyråer.

Du vil bli med på nyskapende satsninger med ambisiøse kunder, og bli en del av et byrå bestående av dyktige og engasjerte med­arbeidere som brenner for resultater og verdiskapning. Du ønsker gode lønnsbetingelser og velferdsordninger, men kanskje viktigst av alt; du vil ha et helt kobbel av særdeles hyggelige kollegaer.

Send gjerne en e-post til hei@tada.no med noen ord og gjerne en CV.

Gå til ledige stillinger