Mandag 3. april hadde Camilla Rokstad første arbeidsdag i TADA som vår nye digital markedsfører.

– Jeg er språknerd, innholdsprodusent og digital markedsfører som er født og oppvokst i Haugesund, men som nå bor på Vormedal sammen med familien. 

Camilla setter seg ved tastaturet hos oss med seks års erfaring og bred kompetanse innen innholdsproduksjon og markedsføring – fem år som innholdsprodusent og digital markedsfører hos FK Haugesund og ett år som digital markedsfører i Skanfil Auksjoner.

Master og Bachelor i kommunikasjon

– Det var opprinnelig språkinteressen som sendte meg inn i kommunikasjonsfeltet, men kommunikasjon er så utrolig mye mer enn bare tekst. Fokuset mitt har derfor vært å lære mest mulig innen alt som har med kommunikasjon å gjøre, for å få et helhetlig bilde innen fagfeltet.

Camillas fascinasjon for språk og kommunikasjon var også den røde tråden i hennes valg av utdanningsløp, som imponerende viser Mastergrad i samfunnskommunikasjon, Bachelorgrad i oversetting og interkulturell kommunikasjon samt Årsstudium i digital mediedesign.

– Hvorfor søkte du på jobb i TADA? 

– Jeg har lenge hatt lyst til å være en del av et kreativt team med flere gode kollegaer som jeg kan lære mye av. I tillegg er jeg veldig klar for å få jobbe med mange spennende kunder og en variert arbeidsdag.

– Ser det helhetlige bildet

32-åringen ser nå frem til å gyve løs på sine mange ulike arbeidsoppgaver og møte nye kolleger i Haraldsgata 159. 

– Jeg gleder meg veldig til å få jobbe med digital markedsføring fra et teknisk ståsted i TADA, med fokus på knakende gode kampanjer, optimalisering og konvertering for kundene.

– Hva vil du si er dine spissferdigheter som innholdsprodusent og digital markedsfører?  

– Jeg er god til å se det helhetlige bildet av alle elementene som spiller sammen i kommunikasjonen og er ikke bare fokusert på hva vi forteller, men også hvordan budskapet blir mottatt.

Bakst og podcast

Med to små barn er det sjelden en stille stund i familiens hjem på Vormedal. 

– Men når jeg får et ledig øyeblikk liker jeg veldig godt å bake. Gjerne noe gjærbakst, og helst med en podcast på øret. 

Masteren og Bacheloren tok Camilla i Kristiansand og ved Universitetet i Agder. I 2017 flyttet hun hjem igjen til Haugalandet. Hva synes hun så er det beste ved å bo i regionen vår? 

– Det er absolutt menneskene. Vi har flott natur, nærhet til det meste du trenger og spennende kulturliv her, men det hadde ikke vært det samme uten venner og familie i nærheten.

Vi i TADA er strålende fornøyde med å nå ha fått med oss Camilla på laget. Velkommen til oss! 🎉