Hvert år arrangeres Refleksdagen over hele landet, for å få flere til å bruke refleks, og unngå ulykker. Siden 2011 har Aker Solutions brukt Refleksdagen til å sette fokus på trygghet, blant annet gjennom å dele ut reflekser til egne ansatte og elever i lokalsamfunnet, samt arrangere et stort event på Stord, med show, konserter og appeller.

Og i år var intet unntak. På scenen utenfor Kulturhuset på Stord hadde Aker Solutions invitert flere tusen reflekskledde publikummere som fikk oppleve klovnen Viggo Venn, popkometen Victoria Nadine, de lokale rapperne Aw0 og dansegruppen Spinae Company.

Og det er ingen tvil om at Stord lyste opp på Refleksdagen – FOR et show det ble i høstmørket!

Aker Solutions –Refleksdagen 2023
Aker Solutions – Viggo Venn vennlig og sporty med TADA-ansatte

Vi i TADA har vært så heldige å få bistå Aker Solutions i prosessen med årets arrangement, med planlegging, gjennomføring, annonsering og koordinering av dagen – både i forkant og under selve eventet.

Aker Solutions - Refleksdagen - annonse laget av TADA

– Dance for Safety!

I tillegg fikk vi være en kreativ sparringspartner i forbindelse med deres glitrende dansevideo, hvor Viggo Venn og Aker-ansatte over hele verden danser for sikkerhet – selvfølgelig ikledd refleksvester.

Vi bistod også med ekstra kapasitet i planlegging- og koordineringsfasen av filmen, samt hjelp til teknisk gjennomføring. Filmen er laget av de flinke folkene i Abstrakt Media.

Vi i TADA takker Aker Solutions for et veldig kjekt, givende og flott samarbeid, og applauderer deres viktige initiativ i forbindelse med Refleksdagen.

Alle skal trygt hjem!