Ung og har tenkt å tjene noen penger? Dra til sjøs, da vel. Det var stort sett budskapet Erik Follestad hadde til ungdommen da vi spurte han om å gi noen råd. Og mye fritid, da.

Casefilm – Kampanje

Casefilm – Animasjon

Illustrasjoner og animasjoner spilte også en stor rolle gjennom kampanjen til Maritim Opplæring & Maritim Karriere, både på sluttplakater, kampanjenettsiden og i kampanjen for øvrig. I filmen under kan du se litt nærmere på flatene vi var på og hvordan animasjonene ble til. Dette arbeidet ble belønnet med Diplom i SRF Kuben, som kårer de beste kreative jobbene i Vestland.


Oppgaven vi fikk fra Maritim Opplæring & Maritim Karriere var å øke andelen norsk ungdom som vet at maritim utdanning er en mulighet, og med mer enn 13 millioner visninger av kampanjefilmene har de i alle fall fått med seg budskapet.

Folle-filmene er laget i samarbeid med de dyktige filmfolkene i AVIA Produksjon.

Hovedfilm – «Du liker ikke penger, du»

Korte snutter

Sea or Die
Angrestad
Godt betalt? Det er ikke noe for deg.

Hovedfilm – «To år til sjøs – ferdig utdanna» 

Filmer til TikTok

Er du feig?
Jeg visste ikke…
Du må se mulighetene!

Nettside

I tillegg til alle kampanjefilmene utviklet vi en landingsside med animerte, gjengkjennbare kampanjeelementer i tillegg til nyttig informasjon presentert i samme tone-of-voice som resten av kampanjen. Herfra kunne man også søke direkte på utdanningen. Totalt var det over 90 000 besøkende på landingssiden.

Besøk dratilsjøs.no

GIF-er