Oppgaven

I forbindelse med arrangementet Folk i sentrum og sitt 25-årsjubileum med bystatus, trengte Stord kommune bistand rundt design til visuell profil, annonsemateriell og markedsføring.

Løsningen

Skulpturen til Anders Kjellesvik, de fargerike stålbjelkene på torget i Leirvik, ble bærebjelker i vår utarbeidelse av design og visuelle uttrykk både for Folk i sentrum og bystatusjubileet.

Folk i Sentrum - bilde 1
Folk i Sentrum - bilde 3
Folk i Sentrum - bilde 2

Fra 9. til og med 12. juni arrangerte Stord kommune folkefesten Folk i sentrum for femte gang. Arrangementet er et samarbeid mellom kommunen, frivillige organisasjoner og næringsliv, og har som mål å gjøre Leirvik sentrum til en inkluderende møteplass hvor alle kan delta og få gode opplevelser.  

Under årets arrangement skulle også 25-årsjubileet for Stords bystatus markeres. Folkefesten gikk i år dessuten av stabelen samtidig som konsertfestivalen Osvald-fest finner sted på utescenen i Leirvik sentrum.  

Som om ikke dette var nok var også åpningen av den nye aktivitetsparken ved kulturhuset en del av programmet denne feststemte langhelga. 

Folk i Sentrum - profil
Folk i Sentrum - baner
Folk i Sentrum - flagg
Folk i Sentrum - teip

Vi i Tada har utarbeidet design både for festivalplakater til Folk i sentrum og logoen til byens 25-årsjubileum samt stått for markedsføring av folkefesten på digitale plattformer og i sosiale medier. 

Den fargerike skulpturen av stålbjelker midt på torget i Leirvik, laget av kunstneren Anders Kjellesvik, har vært til inspirasjon og står sentralt i vårt designarbeid som grafiske element sammen med den lett lesbare skrifttypen Circular.

Folk i Sentrum - some bjørnis
Folk i Sentrum - some 2
Folk i Sentrum - SoMe 3
Folk i Sentrum - SoMe 4

Fargene er med på å gi liv til arrangementets visuelle profil – farger som er hentet fra selve kunstverket. 

Jubileumslogoen blir som en forlengning av Folk i sentrum-profilen, men står også godt på egne ben. 

Folk i Sentrum - skatepark
Folk i Sentrum - Is
Folk i Sentrum - paraply
Vi dobler antall ansatte på Stord!

Team

Ingrid Rommetveit

Designer / AD

+47 971 90 214

Calle Gundersen

UI-designer

+47 960 00 334

Jon Oscar Handeland

AD / tekstforfatter

+47 99 57 67 91

Daniel Karlsen

Digital markedsfører / rådgiver

+47 ‭466 36 463‬

Andre prosjekter