Oppgaven

Oppdraget til Tada var helt enkelt å fortelle at Kystbussen tar deg dit du skal. Uansett hva du kaller hjem – og hvordan du uttaler det – er det dit du alltid skal tilbake.

Løsningen

Enten du skal hem til Bergen, heim til Stord, him til Haugesund eller hjem til Stavanger, kan du stole på at Kystbussen frakter deg dit trygt, raskt og på tiden.

Gull- og Grand Prix-vinner "Hem-Heim-Him-Hjem" i Sterk Reklame 2022
🥇🥇🥇 «Hem-Heim-Him-Hjem» for Kystbussen.

Prisvinnende arbeid

🥇 Vårt arbeid for Kystbussen ble tildelt både Gull og den gjeveste prisen av dem alle – Grand Prix – under Sterk Reklame i oktober 2022.

Både Haugesunds Avis og Kreativt Forum gjorde hyggelige saker om dette prisvinnende arbeidet og de andre prisene vi mottok i den regionale reklame- og designkonkurransen.

🥇🥇 Fredag 10. mars ble «Hem-Heim-Him-Hjem» tildelt gull i selveste Gullblyanten, Norges største og viktigste reklamekonkurranse, i kategorien Print.

🥇🥇🥇 Fredag 5. mai var hat-tricket til Kystbussen et faktum da samme arbeid ble utropt som vinner i kategorien Annonser og premiert med Kuben i Bergen.

I etterkant av at Kystbussen-gullene var kommet Hem-heim-him-hjem, laget Haugesunds Avis denne fine saken om bussens prisvinnende Norges-tur.

Andre prosjekter